Ja jestem takim małym przypadkowmy ludkiem z zewnątrz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
serum pisze:wiecie nie mogę sie doczekać czy Bidulek czekał za Izą i jest już w nowym domkuto czekanie jest bardzo ,bardzo emocjonujące i zarazem strach ,ze może go nie być i znów dzień stracony .Trzymam kciukasy
![]()
![]()
-=sara=- pisze:Zmęczony i zawstydzony chłopak pewnie. Jutro po śniadaniu zauważy ze lepiej trafić nie mógł
aglo pisze:Luna nalała na Antosiowy leżaczek i pieluchy, które połozyłam na nim.
Szlag mnie trafił, bo do tej pory szanowała rzeczy Małego.
A dziś złamała tabu.
Ale jestem wściekła!
ALICJA Borgelt pisze:Iza nie gniewaj się na mnie, już nie będę bzdór pisać
, to Twój wątek i będę go szanować
![]()
Ja jestem takim małym przypadkowmy ludkiem z zewnątrz
kaska0980 pisze:Dziewczyny kochane, kotek już jest u mnie. Poszedł spać, jeszcze nie jest przekonany specjalnie, czy mu się podoba u nas. Kotki małe go trochę denerwują. Warczy na nie.
Jest już póżno pora spać, Iza musisz troszkę odpocząć, bo nam się wykończysz. Mówiłaś, że jak wrócisz do domu to się wygrzejesz i odpoczniesz. Zrób to!!!!!!!! Wątek poczeka.
Jutro napiszę jak minęła noc. Zrobię zdjęcia jakieś i wkleję. Dziś rano nie miałam neta, nic napisać nie mogłam, oby jutro był zasięg.
serum pisze:Jak sie ciesze że kotek już u dziewczynjuż sie bałam że go nie będzie jak będziesz jechała karmić koty ,ale widać mądra gadzina i wiedział że to czekanie mu sie opłaci.Mam nadzieję ,że przyzwyczai sie do panujących tam warunków i zamieszkałych kotów i szybko sie aklimatyzuje .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 251 gości