- chciała Ninę i Nero...
Wcześniej miała ode mnie Tinę i Cyrusa...zwróciła mi je pod pretekstem ciężkiej alergii u dziecka...
I znowu szuka...parki...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Tina i Cyrus to chyba w zeszłym roku było... może dziecku alergia przeszłaalbo dziecko wymieniła
Marea pisze:Jak białasek się czuje? doszedł do siebie po narkozie?
Marea pisze:Dawaj znać czy domek Froda się odzywałmam nadzieję że będą chcieli i 2 kociaka
![]()
Marea pisze:Jak Danio sie zachowuje jak mu braciszek z pola widzenia zniknął ?
mpacz78 pisze:Odpukać, nie jest źle, nawet je samodzielnie, a tego najbardziej się bałam, że będą problemy z jedzeniem, skrobię mu surowe mięsko na włókienka - to mu najbardziej odpowiada, od rana zjadł już spry kawałek mięska w ten sposób, daję mu po trochu, i gerberka indyk z odrobiną wody zrobione na papkę je. Oby tylko jadł, ma spuchnięte śluzówki jeszcze w buzi ale jakos daje radę jeść.
mpacz78 pisze:Teraz śpi na samej górze drapaka, rano jak jeszcze leżałam w łóżku, przyszedł na kołdrę i nawet powąchał mnie w twarz, ale zaraz uciekł, potem Filipka bawiła się na kołdrze moją gumką do włosów, Danio w końcu do niej dołączył i dość swobodnie zachowywał się beac bardzo blisko mnie, więc nie jest źle, nawet nie zuważyłam, zeby on jakoś zauważył że brata nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 90 gości