Bubu czyli Maciek - uśmiech szczęścia :) Gabi ['] -pamiętamy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 17, 2010 20:23 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

współczuję tych rozterek, Madziu
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon maja 17, 2010 20:28 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Fotki z piesem rozczulające :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gabi taka szczęśliwa :D :D :D
Czas pokaże co postanowicie :ok: :ok: :ok: Ech, te rozterki...

A Bubuś okazał się kranikowym pijaczkiem :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za zdrówko cudaczka wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto maja 18, 2010 8:46 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Co słychać u Bubu :?: :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto maja 18, 2010 10:51 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:Serio... nie wiem jak Gabusię oddam, nawet sobie tego nie wyobrażam...

Serducho mi pęknie, poważnie...

Gabi mi zaufała, otworzyła się... Było naprawdę cieżko... Gabi do mnie gada, domaga się obecności, uwagi..
Dziś wyszłam z Paćkiem, a Gabi płakała pod drzwiami...

To prawda, masz dylemat :( Bo nic nie wiadomo: Gabi otworzy się w nowym domu, na nowych ludzi - albo nie. Odnowi przyjaźń z Bubu - albo nie...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto maja 18, 2010 10:53 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:Serio... nie wiem jak Gabusię oddam, nawet sobie tego nie wyobrażam...

Serducho mi pęknie, poważnie...

Gabi mi zaufała, otworzyła się... Było naprawdę cieżko... Gabi do mnie gada, domaga się obecności, uwagi..
Dziś wyszłam z Paćkiem, a Gabi płakała pod drzwiami...

mi tez by peklo

koszmarek

:(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto maja 18, 2010 11:51 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Najgorsze jest to jej gadanie..
Non stop coś mi opowiada, coś do mnie mówi... i cały czas na kolankach albo na rączkach...

Ech... :(

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto maja 18, 2010 11:56 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:Najgorsze jest to jej gadanie..
Non stop coś mi opowiada, coś do mnie mówi... i cały czas na kolankach albo na rączkach...

Oj, bardzo współczuję... Też ciężko byłoby bardzo mi się rozstać...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto maja 18, 2010 12:10 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

ale przecież później usiądzie u KMagda na kolankach i tez jej będzie historie opowiadać :D nie ma co rozpaczać!!
Obrazek

magdaradek

Post » Wto maja 18, 2010 12:12 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

tamiss pisze:
Dulencja pisze:Najgorsze jest to jej gadanie..

Oj, bardzo współczuję... Też ciężko byłoby bardzo mi się rozstać...

:cry:

tillibulek

Post » Wto maja 18, 2010 12:13 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

magdaradek pisze:ale przecież później usiądzie u KMagda na kolankach i tez jej będzie historie opowiadać :D nie ma co rozpaczać!!

oddanie kazdego kota jest niesamowicie trudne - ale na pewno rozterki mniejsze jak dom pewny

tillibulek

Post » Wto maja 18, 2010 12:14 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

magdaradek pisze:ale przecież później usiądzie u KMagda na kolankach i tez jej będzie historie opowiadać :D nie ma co rozpaczać!!

A u Dulencji będzie miejsce dla kolejnej potrzebującej bidy.

Chyba zaraz trzeba będzie zacząć kopać po kostkach :evil:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 18, 2010 12:18 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

stowarzyszenie ciotek kopiących po kostkach
się wezwie,
i jak tak kostki zaczną porzrzrzrzrządnie boleć
to się zapomni o bólu serca :evil: :evil: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto maja 18, 2010 12:23 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

ja tylko chcialam powiedziec, ze rozumiem Dulencje, a tu jeszcze taka kocia gadulka..... no dobra, juz nic nie mowie :oops: :oops: :oops:

tillibulek

Post » Wto maja 18, 2010 12:30 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Ciotki kopiące po kostkach - czy naprawdę świat jest dla Was czarno-biały, czy tylko na to wygląda?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto maja 18, 2010 12:51 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Greta_2006 pisze:Ciotki kopiące po kostkach - czy naprawdę świat jest dla Was czarno-biały, czy tylko na to wygląda?

Właśnie dlatego, że nie jest czarno-biały tak mówimy. Szkoda tak wspaniałych DT , bo wiadomo, że kiedyś to miejsce dla bidul się skończy i choćby ktoś chciał, to nie będzie mógł pomóc :(
ale przecież nikt nikogo za decyzję o zostawieniu kota nie zlinczuje.
Lecz pamiętajmy o przypadkach , gdy ze źle pojmowanej miłości do kotów, tu na miau trzeba było szukać dla tych zwierząt innych domów, bo zakocenie było tak ogromne.
I nie mam tu na myśli Dulencji oczywiście, ale przecież były takie sytuacje.
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]