Stasinka odeszła[*] .......................................

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 04, 2010 10:50 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Klusek pisze:Tak Agness Sali i Milenka to ta sama kotka :-) Sali była w pierwszym rzucie kotów oddanych do Beatki, skąd po paru dniach trafiła do mnie. Dopiero dużo później Jessi dowiedziała się, że Sali faktycznie miała wcześniej na imię Milenka.

:ryk: no to nie jest ze mną tak źle jak myślałam, jeszcze czasem coś kojarzę 8) :lol:
Ale fajnie że dziewczynki znalazły domek. Oby wszystko się udało :ok: :ok: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 04, 2010 17:00 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Czyli Milenka to Sali :-) I do tego jest domek - super, cieszę się że ta kochana koteczka będzie miała swój dom i do tego z koleżanką :D

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro sie 04, 2010 20:14 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

to ja ściskam kciuki za domek :ok: :ok: :ok:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro sie 04, 2010 20:24 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Zapraszam na bazarek Kociego Życia: viewtopic.php?f=20&t=115258
Dziewczyny nie raz nam pomogły, wesprzyjmy je chociaż zaglądaniem na wątek...
Książki fajne, może ktoś się na coś zdecyduje :ok: :)

Agness78

Post » Śro sie 04, 2010 22:02 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Agness78 pisze:
Gibutkowa pisze:
Agness78 pisze::1luvu: wypiękniała :1luvu:
Zrobię allegro ale potrzebuję o niej więcej informacji, standardowo:
- wiek, stan zdrowia, kuwetka, co je no i charakter, skąd się wzięła w DT... etc.

Jak zrobisz to wrzuć linka, pokopiuję na inne :)

Proszę bardzo 8)
Allegro dla Olinki: http://allegro.pl/show_item.php?item=1176431021

piękne i prawdziwe ogłoszenie! dziękuję w imieniu tej przemiłej koteczki, ona tak bardzo chcaiałaby swojego człowieka,
p.s. Olinka ma sporo zębów :mrgreen: po czyszczeniu kamienia zęby jej nie wypadły tak jak to się stało u Tekli, Satsi i Milenki :(
CELA ŚMIERCI -trafne określenie, czasami spotykam córkę te pani która zmarała i osierociła te koteczki, córka zawsze powtarza, że trzymała je w spiżarce :roll: tylko po co je tam trzymała :roll: aż umrą jedna po drugiej :evil: niech teraz sobie zakoduje że jeden jej pokój w domu to cela śmierci :evil:
wiecie jak Stasia pierwszy raz wyszła na balkon w słoneczny dzień, to ze szczęścia przez godzinę kręciła "osemki" że jest słonce i powiew wiatru. A ja się popłakałam. :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw sie 05, 2010 7:24 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

jessi74 pisze: piękne i prawdziwe ogłoszenie! dziękuję w imieniu tej przemiłej koteczki, ona tak bardzo chcaiałaby swojego człowieka,
p.s. Olinka ma sporo zębów :mrgreen: po czyszczeniu kamienia zęby jej nie wypadły tak jak to się stało u Tekli, Satsi i Milenki :(
CELA ŚMIERCI -trafne określenie, czasami spotykam córkę te pani która zmarała i osierociła te koteczki, córka zawsze powtarza, że trzymała je w spiżarce :roll: tylko po co je tam trzymała :roll: aż umrą jedna po drugiej :evil: niech teraz sobie zakoduje że jeden jej pokój w domu to cela śmierci :evil:
wiecie jak Stasia pierwszy raz wyszła na balkon w słoneczny dzień, to ze szczęścia przez godzinę kręciła "osemki" że jest słonce i powiew wiatru. A ja się popłakałam. :)

Naprawdę kotki miały duzo szczęścia że na was trafiły :) O tej Pani to ja nawet mówić nie chce bo same niecenzuralne słowa mi na myśl przychodzą :roll: Dla tych kotków nawet schron by był lepszy niż życie w takiej izolacji... tam przynajmniej byłaby jakaś minimalna szansa że ktoś się nimi zainteresuje a u tej Pani czekały by na śmierć w cierpieniu :cry: :cry: :cry:

Trzymam kciuki żeby Olinka znalazła swój wymarzony domek i już zawsze była szczęśliwa :ok: :ok: :ok:

Agness78

Post » Czw sie 05, 2010 15:52 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

też trzymam za to kciuki :ok: :ok:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw sie 05, 2010 22:55 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Olinka to chyba najmilsza kotka jaką znam :D strasznie kocha człowieka :D

jessi74

Post » Pt sie 06, 2010 7:20 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

jessi74 pisze:Olinka to chyba najmilsza kotka jaką znam :D strasznie kocha człowieka :D

śliczna kotka, ma niesamowicie smutne spojrzenie :(

Agness78

Post » Pt sie 06, 2010 7:32 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:Olinka to chyba najmilsza kotka jaką znam :D strasznie kocha człowieka :D

śliczna kotka, ma niesamowicie smutne spojrzenie :(

tak, ona jest śliczna i mądra, ogólnie jest pogodna, ale widać że chciałaby mieć swojego człowieka, nie jest zaborcza, ale tak z utęsknieniem patrzy jak zajmujemy się innymi kotami.....
aha, te koteczki , wszystkie, zwłaszcza Stasia, Olinka, Kingusia.....one się bardzo akceptują nowego przybyłego tymczasa....podchodzą do klatki, pocieszają...... pamiętam jak Olinka siedziała przy klatce Baltazara....coś mu tłumaczyła...... pokazywała ...

jessi74

Post » Pt sie 06, 2010 20:54 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:zdrowa zaszczepiona koteczka pilnie szuka domu stałego, jej dalszy pobyt w domu tymczasowym jest pod wielkim znakiem zapytania :( viewtopic.php?f=13&t=115379

jessi74

Post » Sob sie 07, 2010 13:07 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Sali (Milenka) i Niunia są już w domku. Niunia poczuła się od razu poczuła się jak u siebie. Sali będzie potrzebowała trochę czasu ale nie omieszkała spałaszować zawartość saszetki podsuniętą do jej kryjówki prez nowy domek. Dziewczyny do towarzystwa mają 3 osobową rodzinkę chomików :-)

Klusek

Od: Pon sty 21, 2008 20:34

Post » Sob sie 07, 2010 21:57 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Klusek pisze:Sali (Milenka) i Niunia są już w domku. Niunia poczuła się od razu poczuła się jak u siebie. Sali będzie potrzebowała trochę czasu ale nie omieszkała spałaszować zawartość saszetki podsuniętą do jej kryjówki prez nowy domek. Dziewczyny do towarzystwa mają 3 osobową rodzinkę chomików :-)

ale super :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Pon sie 09, 2010 7:21 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

super wiadomości :ok: oby i Olinka trafiła na swój domek :ok:

Agness78

Post » Pon sie 09, 2010 10:18 Re: Historia Stasi, Milenki, Fredzi czy mają szansę na dom?

Na gumtree Wrocław dodałam - Jessi musisz aktywować bo wrzuciłam Twój e-mail a Ty tam masz konto ;)
Na morusku http://www.morusek.pl/ogloszenie/27792/podglad/
I na adopcje.org ale muszę poczekać na akceptację modów.

Hmm... mam do odświeżenia ogłoszenie Sali. Czy ona przypadkiem już nie poszła do domku?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]