RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 16, 2010 10:00 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

limited-edition pisze:Ja wezme Rudzika do siebie i jak dam rade to postaram sie i pani chetnie pomoc...

Witamy na wątku Rudzika :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 16, 2010 10:03 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

no wiec ja chce Rudzika wiem ze taki kotek ma male szanse na rodzine a i pani dlugo nie pociagnie na tych dlugach u weterynarza ps kiedy rudzielec ma sciagane szwy?

limited-edition

Od: Sob maja 15, 2010 16:47

Post » Nie maja 16, 2010 10:05 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

limited-edition pisze:no wiec ja chce Rudzika wiem ze taki kotek ma male szanse na rodzine a i pani dlugo nie pociagnie na tych dlugach u weterynarza ps kiedy rudzielec ma sciagane szwy?

We wtorek ide z nim na zastrzyk , a kiedy szwy beda zdjeto to sie doweim we wtorek , ale pewnie za kilka dni :)
bardzo dziekuje :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 16, 2010 10:07 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

jaka czestotliwosc wizyt u weterynarza bedzie msial miec Rudzik po sciagnieciu szwow? pytam bo wole nie zaniedbac by znow potem cierpial

limited-edition

Post » Nie maja 16, 2010 10:11 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

kuwetke spanko mam juz dla niego no i generalnie drapak mam i na jego przyjscie gotowe juz jest teraz tylko bede niecierpliwie czekala na juz niedlugo Mojego Rudzielca.:)

limited-edition

Post » Nie maja 16, 2010 10:15 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

limited-edition pisze:jaka czestotliwosc wizyt u weterynarza bedzie msial miec Rudzik po sciagnieciu szwow? pytam bo wole nie zaniedbac by znow potem cierpial

W przypadku niepokojacych objawów , to znaczy jak bedzie sikac często i kropelkowo , jak pojawi sie krew w moczu , jak bedzie miał mocno wypełniony pecherz ,( pokaze jak go rozpoznac czy jest duży )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 16, 2010 10:22 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

chce tylko ostrzec ze Rudzik bedzie u mnie na takich warunkach jakby byl moim dzieckiem ja jestem mloda ale niestety dzieci miec nie bede. wiec Rudzielec bedzie dla mnie wyjatkowy mam pieska ze schroniska jak ja wzielam miala guza i byla odwodniona wyleczylam ja teraz Xsena (bo tak sie zwie) jest traktowna jak czlonek rodziny i ja jak i moj przyszly maz wiemy ze ona ma prawo miec lepsze jak i gorsze dni ale i tak tzreba ja kochac....wiec Kotek bedzie na takich samych zasadach to juz teraz jest czlonek rodziny i tylko niecierpliwie na niego czekamy.......

limited-edition

Post » Nie maja 16, 2010 10:32 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

limited-edition pisze:chce tylko ostrzec ze Rudzik bedzie u mnie na takich warunkach jakby byl moim dzieckiem ja jestem mloda ale niestety dzieci miec nie bede. wiec Rudzielec bedzie dla mnie wyjatkowy mam pieska ze schroniska jak ja wzielam miala guza i byla odwodniona wyleczylam ja teraz Xsena (bo tak sie zwie) jest traktowna jak czlonek rodziny i ja jak i moj przyszly maz wiemy ze ona ma prawo miec lepsze jak i gorsze dni ale i tak tzreba ja kochac....wiec Kotek bedzie na takich samych zasadach to juz teraz jest czlonek rodziny i tylko niecierpliwie na niego czekamy.......

Takiego domku własnie szukamy , takiego jak ten , gdzie Rudzik po czasie bólu strachu który mu zafundowli jego byli '' opiekunowie '' teraz ma szasne na wspaniałe życie :1luvu:
Bardzo dziekuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 16, 2010 10:35 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Bardzo tez dziękuje Wam kochani forumowicze , dziękuje za ogłoszenia , za zdjecia , za pomoc finansową i dobre słowo , za podnoszenie watku Rudzika i za to ze jak tylko to było mozliwe to mogłam liczyć tez na transport do weta :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo tez dziękuje wspaniałym lekarzom wetetynari Juli i Michalowi Mazur z lecznicy FAUNA za uratownie mu zycia , za nocna operacje i za walke o jego zycie , dziekuje :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 16, 2010 10:39 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Wiec smiało moge stwierdzic ze zapeniie koteczkowi godne i wspaniale zycie miałam niedawno kotka no ale niestety go stracilam... :cry: a ja potrzebuje Rudzika tak samo jak i on potrzebuje kochajacej rodziny wiec jego smutny i ciezki los sie konczy teraz czeka go tylko coraz lepsze zycie i kochajaca rodzina:)

limited-edition

Post » Nie maja 16, 2010 10:44 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

limited-edition pisze:Wiec smiało moge stwierdzic ze zapeniie koteczkowi godne i wspaniale zycie miałam niedawno kotka no ale niestety go stracilam... :cry: a ja potrzebuje Rudzika tak samo jak i on potrzebuje kochajacej rodziny wiec jego smutny i ciezki los sie konczy teraz czeka go tylko coraz lepsze zycie i kochajaca rodzina:)

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 16, 2010 10:56 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

KOT IDZIE DO SOSNOWCA A DLACZEGO RUDZIK.... BO WIEM ZE BEDZIE MNIE POTRZEBOWAL CALYM SOBA PRZEZ CALE ZYCIE... DLATEGO RUDZIK

limited-edition

Post » Nie maja 16, 2010 12:10 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

Wspaniałe wieści :D
Rudzik jest (był? chyba pozostanie :wink: ) moim ulubieńcem. I mocno trzymam kciuki, aby za jego szczęśliwą przyszłość w nowym domku :ok:

Justynko, czy zdjąć już banerek Rudzika z podpisu, czy czekać na odjazd Rudzika, żeby nie zapeszyć

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie maja 16, 2010 13:00 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

limited-edition wzruszylam sie :1luvu: Opieka nad takim kotem do latwych nie nalezy, ale mysle, ze sobie poradzisz :) Ten kot tak bardzo pragnie milosci, pragnie byc czyims kotem :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zdjecia by Korciaczki :piwa:
A oto i nasz przystojniak :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 16, 2010 13:17 Re: Rudzik po 2m-cach 2 wysz cewki mocz -Tychy POMOCY

ja tego kota mowiac szczerze podziwiam! Zycie go nie rozpieszczalo, stracil dom, bo byl powaznie chory, ledwo uszedl z zyciem, choroba go bardzo meczy, a on i tak mimo wszystko jest pogodnym kotkiem, wesolym i cieszy sie zyciem naprawde, tak na maxa ;) Przy tym wszystkim potrafi tak niesamowicie mocno kochac :1luvu:
Slodziaku kochany, tak bardzo sie ciesze :1luvu: Jestes wspanialym kotkiem :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]