Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 8:56 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Estre dzięki ale może jednak Ktoś Cie odciąży-masz skarbnikowanie.... :?
Ostatnio edytowano Czw kwi 08, 2010 8:59 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Czw kwi 08, 2010 8:58 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

1. Zły Sernik :1luvu:

2. Estre :1luvu:

Estre, by Ty jesteś teraz TĄ OSOBĄ :1luvu: :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Czw kwi 08, 2010 9:06 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Bo mnie to wkurza.... :evil: od kiedy Estre jast skarbnikem? kawał czasu- ciągle dostaję pw o nr konta..albo z nr konta albo z pytaniem o konto albo..... no zesz.... napiszcie wołami,ze ESTRE JRST SKARBNIKIEM i tam prosimy o kontakt w sprawach finansowych.
to tylko przykład-albo to:
pojawia się prośba na ogół na cito o pomoc... siedze, piszę dzwonie organizuje ludzie,ktoś czeka na wiadomośc, robimy transport, szukamy ludzi ,czas biegnie siedze piszę -wszystko zrobione? i co??? przeciez pomoc juz dawno niepotrzebna- i nawet nikt nie dał znac ,że załatwiono inaczej. Ale nie nie nie.....Serniku do dzieła . Poodkręcaj co nakreciłeś wysłuchując czesto jak bardzo takie akcje sa niepowazne-bo Ktos czekał, żył w stresie, myslał,ze bedzie miał 10 kota a tu nic.
Mnie sie nie zawiadamia- ja sama tych wieści SZUKAM! Wiec jak ktos czegos nie może znależć -bo mu z 1 strony czerwonymi literami nie wrzeszczy- to ja tego nie rozumiem :evil: wrrrrrrrrr.... :evil:
Serniczek

Post » Czw kwi 08, 2010 9:29 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Wiem, że pierwszy post to, przynajmniej na razie moja działka..
Ale, jak pamiętacie - uprzedzałam, że będę miała mniej czasu i muszę się częściowo wyłączyć..
Jeśli ktoś zechce się podjąć aktualizacji wątku, to napiszę do lrafala prośbę o nadanie uprawnień do prowadzenia tego wątku..
Ja tak miałam przy persach z Kobylej Góry - wątek założyła demi a ja mogłam zmieniać pierwszy post.. i jak rozumiem, o to chodzi i w tym przypadku..
Estre, jesteś pewna, że dasz radę przy skarbnikowaniu?
Jeśli tak, to piszę do admina..
jeśli będzie to ktoś inny, to też poproszę o informację..

Jeśli natomiast ktoś chciałby coś ode mnie, to raczej piszcie na pw..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw kwi 08, 2010 9:36 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Dam radę :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw kwi 08, 2010 9:38 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

estre pisze:Dam radę :D

Ok, to piszę do lrafala..
I bardzo, bardzo Ci dziękuję.. :1luvu:

aamms

Post » Czw kwi 08, 2010 9:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Szczegółowe wytyczne tylko poproszę co tam ma być.
Chodzi mi oczywiście o wytyczne od wszystkich.
Jakie dane potrzebujecie...

Koty czekające na dt?
Koty w dt?
Co więcej?

Proponuję jeszcze jasno napisać kto jaką funkcję pełni, żeby nikt Serniczka nie męczył o numer konta :mrgreen:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw kwi 08, 2010 9:46 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

estre pisze:Szczegółowe wytyczne tylko poproszę co tam ma być.
Chodzi mi oczywiście o wytyczne od wszystkich.
Jakie dane potrzebujecie...

Koty czekające na dt?
Koty w dt?
Co więcej?

Proponuję jeszcze jasno napisać kto jaką funkcję pełni, żeby nikt Serniczka nie męczył o numer konta :mrgreen:

Napisałam do admina..

a jeśli chodzi o moją funkcję obecnie, to najlepiej chyba będzie napisać:
aamms - honorowy (ex?) prezes na tymczasowym urlopie..
odbiera pw, mało pisze ale w miarę swoich możliwości cały czas pomaga puchatkom.. :D

aamms

Post » Czw kwi 08, 2010 9:47 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Estre dzięki... :kotek:
Serniczek

Post » Czw kwi 08, 2010 9:49 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Estre :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

Ruach

Post » Czw kwi 08, 2010 10:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Wpadam na minutkę i postaram się nie zaśmiecać i krótko ( ale nie umiem jak P. Ruach tak synetycznie :oops: )
Nie macie Sz.P. wrażenia, że ktoś jakby tu wpadł i wszystkich porozstawiał po kątach - dziwi mnie tylko, że wszyscy się do tych kątów udali 8O
Chciałam tylko jeszcze wyrazić swój stosunek emocjonalny do Sz.P. Ruach :love:, Sz.P. Estre :love: , Sz.P. Aamms :love: i Sz.P. Serniczek :love: oraz Sz.P. Basicy :love: Tylko dlaczego Sz.P. jesteście PANIE ( w sensie, że nie panowie), tu czuję pewne utrudnienie, ale cóż, cyt: klasyka "nikt nie jest doskonały :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegnę zarabiać pieniądzorki ( którymi się z nikim nie podzielę :evil: ) :kotek: :kotek:
Jasmina

Post » Czw kwi 08, 2010 10:47 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

wredny babol :twisted:
Obrazek

Ruach

Post » Czw kwi 08, 2010 10:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Wpadam na minutkę i postaram się nie zaśmiecać i krótko ( ale nie umiem jak P. Ruach tak synetycznie :oops: )
Nie macie Sz.P. wrażenia, że ktoś jakby tu wpadł i wszystkich porozstawiał po kątach - dziwi mnie tylko, że wszyscy się do tych kątów udali 8O
Chciałam tylko jeszcze wyrazić swój stosunek emocjonalny do Sz.P. Ruach :love:, Sz.P. Estre :love: , Sz.P. Aamms :love: i Sz.P. Serniczek :love: oraz Sz.P. Basicy :love: Tylko dlaczego Sz.P. jesteście PANIE ( w sensie, że nie panowie), tu czuję pewne utrudnienie, ale cóż, cyt: klasyka "nikt nie jest doskonały :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegnę zarabiać pieniądzorki ( którymi się z nikim nie podzielę :evil: ) :kotek: :kotek:

ja nie..... jakby Ktos chciał wiedzieć.....jestem tylko złym Sernikiem! :twisted:
Serniczek

Post » Czw kwi 08, 2010 10:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:
Jasmina pisze:Wpadam na minutkę i postaram się nie zaśmiecać i krótko ( ale nie umiem jak P. Ruach tak synetycznie :oops: )

ja nie..... jakby Ktos chciał wiedzieć.....jestem tylko złym Sernikiem! :twisted:

Ściemniasz, aż się kurzy.. :twisted:
Jesteś bardzo smacznym Serniczkiem.. :1luvu:

aamms

Post » Czw kwi 08, 2010 11:01 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczku, i tak Cię kochamy :1luvu:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

[poprzednia][następna]