Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Dam radę
estre pisze:Szczegółowe wytyczne tylko poproszę co tam ma być.
Chodzi mi oczywiście o wytyczne od wszystkich.
Jakie dane potrzebujecie...
Koty czekające na dt?
Koty w dt?
Co więcej?
Proponuję jeszcze jasno napisać kto jaką funkcję pełni, żeby nikt Serniczka nie męczył o numer konta
Jasmina pisze:Wpadam na minutkę i postaram się nie zaśmiecać i krótko ( ale nie umiem jak P. Ruach tak synetycznie)
Nie macie Sz.P. wrażenia, że ktoś jakby tu wpadł i wszystkich porozstawiał po kątach - dziwi mnie tylko, że wszyscy się do tych kątów udali![]()
Chciałam tylko jeszcze wyrazić swój stosunek emocjonalny do Sz.P. Ruach, Sz.P. Estre
, Sz.P. Aamms
i Sz.P. Serniczek
oraz Sz.P. Basicy
Tylko dlaczego Sz.P. jesteście PANIE ( w sensie, że nie panowie), tu czuję pewne utrudnienie, ale cóż, cyt: klasyka "nikt nie jest doskonały
![]()
![]()
![]()
Biegnę zarabiać pieniądzorki ( którymi się z nikim nie podzielę)
![]()
Serniczek pisze:Jasmina pisze:Wpadam na minutkę i postaram się nie zaśmiecać i krótko ( ale nie umiem jak P. Ruach tak synetycznie)
Nie macie Sz.P. wrażenia, że ktoś jakby tu wpadł i wszystkich porozstawiał po kątach - dziwi mnie tylko, że wszyscy się do tych kątów udali![]()
Chciałam tylko jeszcze wyrazić swój stosunek emocjonalny do Sz.P. Ruach, Sz.P. Estre
, Sz.P. Aamms
i Sz.P. Serniczek
oraz Sz.P. Basicy
Tylko dlaczego Sz.P. jesteście PANIE ( w sensie, że nie panowie), tu czuję pewne utrudnienie, ale cóż, cyt: klasyka "nikt nie jest doskonały
![]()
![]()
![]()
Biegnę zarabiać pieniądzorki ( którymi się z nikim nie podzielę)
![]()
ja nie..... jakby Ktos chciał wiedzieć.....jestem tylko złym Sernikiem!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości