kropkaXL pisze:Kurczę-ostatnie godziny dzielą od rozstrzygnięcia konkursu!
No niech sie uda!!!-zaklinam los i proszę o głosy tych,którzy jeszcze nie głosowali!-błagam-pomóżcie!
dziękuję Kasieńko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Kurczę-ostatnie godziny dzielą od rozstrzygnięcia konkursu!
No niech sie uda!!!-zaklinam los i proszę o głosy tych,którzy jeszcze nie głosowali!-błagam-pomóżcie!
dagmara-olga pisze:jeśli ktoś z Was ma jeszcze "wolny głos" to poproszę ....
viewtopic.php?f=1&t=112159&start=0
znam p. Zofię osobiście, wiem o jej trudnej sytuacji finansowej i zdrowotnej - porusza się o kulach.
Wiem - jak pomaga, jak odpowiedzialnie, planowo działa.
To dobra osoba, wspaniale, że jest grupa wspierająca ją w codziennych obchodach dzielnicy, w odławianiu na sterylki, w leczeniu.
Składamy się po 10 zł co miesiąc w funduszu na pomoc p. Zofii. To mało, ale jednak coś, do tego bazarki.
A potrzeby wielkie...
z góry dziękuję, jeśli ktoś z Was odda głos.
CoToMa pisze:dagmara-olga pisze:jeśli ktoś z Was ma jeszcze "wolny głos" to poproszę ....
viewtopic.php?f=1&t=112159&start=0
znam p. Zofię osobiście, wiem o jej trudnej sytuacji finansowej i zdrowotnej - porusza się o kulach.
Wiem - jak pomaga, jak odpowiedzialnie, planowo działa.
To dobra osoba, wspaniale, że jest grupa wspierająca ją w codziennych obchodach dzielnicy, w odławianiu na sterylki, w leczeniu.
Składamy się po 10 zł co miesiąc w funduszu na pomoc p. Zofii. To mało, ale jednak coś, do tego bazarki.
A potrzeby wielkie...
z góry dziękuję, jeśli ktoś z Was odda głos.
viewtopic.php?f=1&t=112159
JaEwka pisze:Jeszcze 30 min oby się udało
jessi74 pisze:JaEwka pisze:Jeszcze 30 min oby się udało
oooo, jak fajnie że tu zaglądasz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 95 gości