MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 22, 2010 21:22 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

joluka pisze:jasne, że wybaczymy :mrgreen: - nigdy tam niestety nie byliśmy..... :( - ale chyba znajdziemy sposób :piwa: - mam w pracy koleżankę, która jest z Wilna, poproszę ją o rady i prześlę Ci mailem - tyle, że mogę dopiero jutro...

dziękuję bardzo Kochana :1luvu:
piszę maila :)
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Wto cze 22, 2010 21:33 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Witam Malwinke.Cudana :1luvu:
Zaznaczę sobie wątek jak juz wpadłam na niego :wink: Poczytam potem :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 22, 2010 21:37 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

ASK@ pisze:Witam Malwinke.Cudana :1luvu:
Zaznaczę sobie wątek jak juz wpadłam na niego :wink: Poczytam potem :mrgreen:

a witamy, witamy!!!!! i zapraszamy do zaglądania do naszego słodziaczka! :P

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto cze 22, 2010 21:42 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Joluko ,kiedy możemy liczyć na jakieś foteczki Malwinki ? :P
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Wto cze 22, 2010 21:47 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Borówka16 pisze:Joluko ,kiedy możemy liczyć na jakieś foteczki Malwinki ? :P

na 24 str. jest link do całego albumu najnowszych pięknych fotek Malwinki - zrobionych przez TŻ-ta Qlenki :P

joluka

Post » Śro cze 23, 2010 0:32 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

joluka pisze:
bardzo dziękuję za miłe słowa o Malwince! :1luvu: - malutka pewnie docelowo dogadałaby się z jakimś super spokojnym i zrównoważonym kotem, bo z naszą ciapą Murkiem mija się już całkiem obojętnie - jeśli syczy i parska to bardziej z zaskoczenia, gdy Murek "nagle" znajdzie się tuż koło niej (bo przecież mała nie widzi, jak on podchodzi :( ) - a Muras wtedy patrzy z mega zdziwieniem i wyrzutem w ślipiach "no co ty, ale o co kaman???? 8O "

do domu z charakternym i dominującym rezydentem/rezydentką bałabym się ją oddać, bo widzę po Majorce, jak to może wyglądać... :evil:

Ano właśnie, z moją kituchą na dwoje babka wróżyła, bo to taki schizofrenik z rozdwojeniem jaźni. Niby z jednej strony delikatny tchórz, a z drugiej ma ten charakterek szkodnika :twisted: Więc chyba bym się trochę bała konfrontacji z takim subtelnym Malwinkiem :/
Podsyłam za to info o małej koleżankom zastanawiającym się nad kotem, kilka się ich znajdzie. Wtedy miałabym przynajmniej możliwość ją osobiście wymiziać ^^
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Śro cze 23, 2010 8:45 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

A ja miałam okazję poznac Malwinkę. I powiem Wam coś, co być może zabrzmi dziwnie, ale dla mnie, wbrew swojemu kalectwu to doskonały kotek dla początkujących. Oczywiście, trzeba doglądać oczek (ale od czego są weci :wink: ) - ale poza tym malwinka jest miła, kontaktowa, przytulaska. I jak udowodniła u joluka - potrafi się ładnie bawić, nie ma problemu z codziennym funkcjonowaniem. Każdego, kto jeszcze nie miał kota ta dziewczynka rozkocha w miauczących :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro cze 23, 2010 9:13 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Mejflajek, Slapcio - dziękujemy!!! :1luvu:

ja już patrząc na Malwinkę cierpię, myśląc, że trzeba będzie się któregoś dnia rozstać.... :cry: - chociaż wiem, że jeśli u nas się nie poprawi, to będzie trzeba......... :crying:

joluka

Post » Śro cze 23, 2010 10:47 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

qlenka pisze:kto ma konto na Facebooku, niech dołącza :D
http://www.facebook.com/events/create/i ... 3160429473

Może to mój rocznik odpowiada za to że nie wiem jak miałabym się włączyć na Facebook'u do wątku Malwinki.. Zabijcie, mam tam konto, ale nie wiem gdzie kliknąć, by przy Malwince coś wpisać.. :oops: :(

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro cze 23, 2010 10:49 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

joluka pisze:(...)chociaż wiem, że jeśli u nas się nie poprawi (...)

O, o, o!!!!
Asiu, a może jakieś krople Bacha, Feliway albo inna sztuczka.. Fajnie by było móc ją kochać tak bliziutko, prawda? Kciuki za zmiany trzymam :D

Kaprys2004

Post » Śro cze 23, 2010 11:27 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

krople Bacha kochana już zamówione - czekamy na dostawę, Feliway na tak dużej przestrzeni domu to nie za specjalnie damy radę - dodatkowo Majorka jest na Calmie od paru dni.... - nadzieję cały czas mamy, bo wszyscy w domu zakochani już w Malwince po uszy... :( - tylko, że na razie dramat z Majorką trwa....... :roll:

joluka

Post » Śro cze 23, 2010 11:41 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

Kaprys2004 pisze:
qlenka pisze:kto ma konto na Facebooku, niech dołącza :D
http://www.facebook.com/events/create/i ... 3160429473

Może to mój rocznik odpowiada za to że nie wiem jak miałabym się włączyć na Facebook'u do wątku Malwinki.. Zabijcie, mam tam konto, ale nie wiem gdzie kliknąć, by przy Malwince coś wpisać.. :oops: :(

Masz pod zdjęciem Młodej takie trzy opcje, jak w ankiecie do zaznaczenia ptaszkiem: musisz zaznaczyć "biorę udział" (lub coś w tym sensie, ja z przyzwyczajenia używam fejsa po angielsku i mam tam "attending"). Trochę wyżej masz dwa prostokątne przyciski (u mnie "share" i "export"), wciskasz ten pierwszy (pewnie po polsku będzie coś w stylu "przekaż dalej"), wtedy publikujesz linkę na swojej tablicy i widzą ją Twoi znajomi :). Mam nadzieję, że za bardzo nie zamotałam :oops: . Powodzenia ;)

mejflajek

Post » Śro cze 23, 2010 12:24 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

UDAŁO SIĘ!!!! Dzięki wielkie :D Malwinka zagościła u mnie na profilu :ok:

Kaprys2004

Post » Śro cze 23, 2010 21:00 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

a oto Malwinka z dzisiejszym prezentem od Qlenki - piszczącą i ćwierkającą myszką - myszką z mikroczipem!!!! :mrgreen: - malutka co najmniej zadziwiona tym dziwnym, kosmatym ptaszkiem......???? :?: 8O :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

bardzo dziękujemy za śliczny prezent!!!!!! :1luvu:

joluka

Post » Śro cze 23, 2010 21:11 Re: NIUNIA/MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT!BARDZO PILNIE POMOC I DS!

joluka pisze:krople Bacha kochana już zamówione - czekamy na dostawę, Feliway na tak dużej przestrzeni domu to nie za specjalnie damy radę - dodatkowo Majorka jest na Calmie od paru dni.... - nadzieję cały czas mamy, bo wszyscy w domu zakochani już w Malwince po uszy... :( - tylko, że na razie dramat z Majorką trwa....... :roll:

A jakby tak tym feliwayem popsikać tam, gdzie dyfuzor nie dociera? Psikacz też się w sumie sprawdza, nie tylko w przenosce... Choć w sumie nie wiem, jaką dużą macie przestrzeń i czy opłaca Wam się to kupować.
Kaprys - nie ma za co, fajnie że się udało ;) Też dodałam sobie do profilu.
P.S. Mysza super :D Moja też taką ma, dostała w prezencie ze swojego DT :)
Ostatnio edytowano Śro cze 23, 2010 21:27 przez mejflajek, łącznie edytowano 1 raz

mejflajek

[poprzednia][następna]