Kocur Dyzio opiekun wszystkich kotów - idealny na dokocenie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2012 15:28 Re: Kocur Dyzio opiekun wszystkich kotów - idealny na dokoce

Cześć Mary, widzę, że zaglądasz do Dyzia.
Ja gram tylko, jak jest kumulacja. Nie wiem, czy to wystarczająca szansa na wygraną :cry:
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon kwi 16, 2012 13:06 Re: Kocur Dyzio opiekun wszystkich kotów - idealny na dokoce

majka2222 pisze:Cześć Mary, widzę, że zaglądasz do Dyzia.
Ja gram tylko, jak jest kumulacja. Nie wiem, czy to wystarczająca szansa na wygraną :cry:

Do Dyzia to ja najczęściej zaglądam w drodze do rodziców - czasem widzę to pysio w oknie. Sąsiedzi już przestali się dziwić, że pod Dyziowym oknem "gadam do siebie".

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro kwi 18, 2012 21:17 Re: Kocur Dyzio opiekun wszystkich kotów - idealny na dokoce

Ja też zaglądam :D
Wieści o Dyziulku mało.
MaryLux, pisz jak go widzisz, kibicuję koteckowi kochanemu od dawna, trzymam kciuki za niego. Takie fajne kocisko...
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt kwi 20, 2012 13:28 Re: Kocur Dyzio opiekun wszystkich kotów - idealny na dokoce

myrzapl pisze:Ja też zaglądam :D
Wieści o Dyziulku mało.
MaryLux, pisz jak go widzisz, kibicuję koteckowi kochanemu od dawna, trzymam kciuki za niego. Takie fajne kocisko...

Widzę go tylko w oknie, buzię zwykle ma zaciekawioną, a czasem wydaje mi się, że jakby trochę tęsknił za światem poza pokojem. Ale to trudno ocenić. Czarna też czasem w tle jest. Ale trudno ocenić cokolwiek przez okno, które mam parę cm nad głową. W każdym razie na zabiedzonego nie wygląda.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia]