Witam Wszystkich serdecznie:)) Bardzo przepraszam, ze tak dlugo nie dawalam znac o frociakach.
A wiec....

Zboje maja sie swietnie, sa strasznie upierdliwe:))))) Lasza sie bez przerwy ,mraucza, pchaja sie na glowe, nie daja pisac na komputerze a o poczytaniu ksiazki zapomnij;)))) Musze sie nauczyc przekladac strony jezykiem bo rece mam caly cas zajete drapaniem frociakow:)) I co najgorsze WYPIJAJA MI KAWE jak tylko spuszcze kubek z oka!
Z rezydentka sie raczej omijaja, Lusinda jest bardzo zadowolona kiedy trzymaja sie od nie z daleka. Ale caly czas jej obserwuje. Ulubionym miejscem odpoczynku sa kuchenne szafki. Maja juz wspolna kuwete( wczesniej byly 2) z czego jestem bardzo zadowolona, bo mam mala lazienke a odkryta kuweta to koszmar:( Zuzia ( Amelka) jest okropnym pieszczochem, pcha sie na rece w kazdej chwili, natomiast Aniolek( Frotka) jest troche bardziej powsciagliwa, ale tylko troche;) Karmie je glownie purina sucha, dostaja tez tunczyka, surowa wolowinke a i whiskas w puszeczce sie czasem przytrafi ( one uwielbiaja te puszki:( ) Lusinda wylizuje galaretke a one zjadaja reszte- odkurzacze jedne:)) Co jeszcze..... na poczatku kicie byly troche przeziebione, dostaly zastrzyki i antybiotyk i juz jest ok. Anioleczek milal tez robiony test na bialaczke i hiv
( negatywny:)) Teraz bede szczepic Zuzie, bo jeszcze nie byla. Ale musze ja najpierw zbadac bo troche charczy czasem, moze jest to zwiazane z zaklaczeniem. Podaje im wszystkim odklaczacz i zobaczymy. Aniolek w przeciwienstwie do reszty uwilebia sie czesac, w ogole nie ucieka, natomiast Zuzia bardzo nie lubi:( OOO wlasnie Aniolek mi przypomniala ze pieknie korzystaja z drapaka, mam nadzieje ze Lusinda sie tez nauczy:((
A minusy: dzikie pedy o 5 rano w weekend:(( wyjadanie resztek z obiadu-musze zaraz wszystko sprzatac, ostatnio upieklam kurczaka i dalam Corci, to nie daly jej zjesc bo tak im pachnialo. Musialam siedziec przy malej, zeby mogla spokojnie zjesc:))) No ale powolutku ucza sie kultury;) Najlepsze jaja byly kiedy otwieralam puszke whiskasa, nie dalo sie ich odpedzic. A teraz prosze siedza ladnie na podlodze i czekaja na miseczki one 3;) Ok musze konczyc, milego wieczorku zyczymy:)))