Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 16:54 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Kociaro, co jest nie jasnego, bo teraz my nic nie rozumiemy...? :oops:
Na nk został wypatrzony Amelek, brat Cekina, Cezarego, Centusia- którzy są już w swoich domkach.
Amel to jest ten poodbny do Amelki, stą z resztą chyba wzięło się imię.
Niebieski persik znalazł dom w Mikołowie, u pani Mai która przygarnęła kiedyś niebiesko-białego persa Olafa (Oliego).
A za Tarę mocne kciuki. Jutro chyba nasza kolej pilnowania stadka od 14.30- 17.00?

kaasiek&kiddo pisze:ponad tydzien temu obiecalismy zdjec kilka :) tak wiec podajemy linka http://picasaweb.google.pl/ganklick/Kiddo# :)) zdjecia i tak nie odzwierciedlaja calego temperamentu Kidda (jak kto woli Marsa) :)) chyba sie mocno zadomowil i wchodzi nam na glowe, zadna czynnosc domowa nie moze obejsc sie bez jego pomocy :)) pozdrawiamy :)) :kotek:
usciski dla Tary i duuuzo zdrowka :)

Ooo wieści marsikowe. Jak fajnie. Ale klikając na album pomyślałyśmy soebi, ze bardzo urósł, a tu wciąż te małe puchate coś wciąż jest malutkie :ryk:

Obrazek

Obrazek
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw paź 22, 2009 16:58 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Korciaczki pisze:
izydorka pisze:koty różne są...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

może ktoś chce jakiegoś?

:ryk: Te gify są genialne...Najlepszy jest ten czwarty od lewej :ryk:

dzięki :oops: :D , mam dużo więcej...zawsze jak mam mocny katar, to szef mi pozwala na trochę luzu i mogę buszować po emotkach :mrgreen:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw paź 22, 2009 18:10 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

jak można żyć w taką pogodę bez KOTA ?

Obrazek

izydorka

Post » Czw paź 22, 2009 18:46 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Justyna nie ma netu, wiec przekazuje pare info :D

Był telefon od Dużej Śnieżki, kicia zadomowiła się super, już nie posikuje tak mocno :)

W hoteliku u weta jest 7 miesięczną ruda kotka.

A u Justy nowa kocia rodzinka - 3 maluchy: Bonifacy, Filemon - kocurki, Boni - Koteczka wraz z mamusia - Tequila :P

A ja proszę Cioteczek dziś widziałam Boneczke :1luvu: Wychyliła lekko noska zza kanapy, niestety Morelka na nią nasyczala, no i Boneczka już nie wyszła. Ale cale 20 sekund przyjemności patrzenia na Bone :D :D

Tarunia w dzionek spala, nie piszczala, wiec wszystko było ok :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw paź 22, 2009 18:57 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

wieczorne karmienie kotków
Obrazek

izydorka

Post » Czw paź 22, 2009 19:45 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

izydorka emotki fantastyczne
:ryk: :ryk: :ryk:

Mruczki do wyboru, do koloru czekają na domki !!!
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw paź 22, 2009 20:04 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

PROSIMY O ALLEGRO DLA:
:arrow: SEMI
:arrow: CEKINKA
:arrow: FROTKI
:arrow: AMELKI
:arrow: LATKI
:arrow: BONIFACEGO
:arrow: FILEMONA
:arrow: BONI

Znowu nowy kociak :x Justynka pisze, ze podobny do Zuzi
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw paź 22, 2009 20:07 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

:roll:

izydorka

Post » Czw paź 22, 2009 20:19 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Dzisiaj trafił do Justynki kociak bury z kk :x Justyna pisze, ze pokryje koszta Allegro wyroznionego (numer konta wysłać smsem), tylko, żeby to ktoś zrobił najważniejsze
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw paź 22, 2009 20:27 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Tak Tarunia wyglądała dzisiaj:
Obrazek Obrazek Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw paź 22, 2009 20:40 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

nie przypominam sobie Amelka na NK na profilu zalozonym przeze mnie. Stad moje zagubienie. To ten maly bialo czarny, ktory tak popularny byl na wystawie? Nie zdazylam wszystkich mrusiow jeszcze tam umiescic. (trasfer niestety ma to do siebie, ze sie szybko konczy), wiec nie umialam zaskoczyc, o co chodzi. Z reszta sami wiecie, ze u Justy w krotkim czasie przybyla cala masa kotkow, wiec ja juz totalnie zglupialam, ktory jest ktory, kto juz poszedl do domku, kto na wystawie byl :ryk:
Z reszta tak naprawde nie wazne, jak mial na imie, jak wygladal i u kogo na tymczasie byl. Wazne, ze domek znalazl i mam nadzieje, ze bedzie w nim szczesliwy :)

Co do Śnieżki-uprzedzilam na wystawie jej pania, ze kicia moze sie na poczatku stresowac i posikiwac, ale to powinien byc stan przejsciowy-reakcja na stres i nowa sytuacje. Poprostu kotenka jest bardzo wrazliwa i delikatna :) Mysle wiec, ze nie byli zaskoczeni jej zachowaniem i wiedzieli, jak na to zareagowac. :) To madra kicia, tylko trzeba jej dac troche czasu i sporo uwagi poswiecic.

Co do Kidda-niezly z niego kwiatek :ryk: A jak ladnie zakwitl w tej doniczce :ryk: A to zdjecie spiacego kociaka na stopie pancia... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Przerozkoszne! Widze, ze kocio zadowolony z domku, domek chyba tez, bo sie nie skarzy, wiec... :piwa: Pozostaje sie cieszyc kolejna szczesliwa adopcja :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw paź 22, 2009 20:42 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

A Tarunia widac zmeczona bardzo, ale szczesliwa, ze ma ten trudny zabieg za soba i nic juz oczka nie rozsadza. :) Caluje prosto w te wielkie psie serducho :*

Kociara82

Post » Czw paź 22, 2009 21:05 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Jutro pójdziemy to się zapoznamy z liczną gromadką :lol:

Obrazek

Amelka jest naszą ulubienicą, tak samo jak Semi. Tylko, gdzie ten domek...?
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw paź 22, 2009 21:08 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Fajne ogloszonko :) Pomyslowe :)

Semi... Troszke mi z urody Samancie przypomina. :1luvu: Rownie urocza :) Przeciez pancia Samanty pokochala kicie od pierwszego wejrzenia, a poza tym kicia miala spore zainteresowanie swoja kocia osobka, wiec i Semi sie tego doczeka :)

Kociara82

Post » Czw paź 22, 2009 21:45 Re: Tyskie mruczki. Część IV...Wsparcie finansowe potrzebne!!

Ja się tez gubię w tych kociakach, ale to Amelka z Frotka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2009 13:07 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize