Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 13:10 Re: Moje MP6 - część czwarta

Ja bym poszła dalej - oko za oko ... zero litości :twisted:
I myśle dokładnie tak jak Ty Elu - następnym razem to może być dziecko :strach:
Dlatego takich dewiantów trzeba eliminować i tępić bez litości :twisted:

Kto krzywdzi dziecko, zwierzę, kobietę - nie zasługuje na to, żeby go nazywać człowiekiem!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 21, 2009 13:13 Re: Moje MP6 - część czwarta

Tak ciocie, tak ...... :cry: Rzadko to mówię ale zabić to mało ... Dziewczyny mówią, że skóra została odcięta równiutko, Nie ma tu mowy o przypadku ... Kicia chyba pod wpływem resztek adrenaliny potrafiła zbiec i uciec gdzie pieprz rosnie. trzymamy za nią żeby czas gojenia była jak najkrótkszy a w główce nowe wspomnienia przykryły tamte przerażające ...
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon wrz 21, 2009 13:17 Re: Moje MP6 - część czwarta

Witamy już popołudniowo.Powiem Wam,że jak tez spokojnie nie mogę patrzeć na ten banerek.Ale jednak inaczej nikt nie zauważy i nie pomoże,to musi być :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 21, 2009 16:11 Re: Moje MP6 - część czwarta

Boże! Wzięłabym tego skur.....a i gołymi rękami bym zabiła! :evil: A potem za j..a powiesiła i ze skóry obdarła! :x

Przepraszam Cioteczki za wyrażenia, ale dla takich nie mam litości :?

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon wrz 21, 2009 16:45 Re: Moje MP6 - część czwarta

nanetka pisze:Boże! Wzięłabym tego skur.....a i gołymi rękami bym zabiła! :evil: A potem za j..a powiesiła i ze skóry obdarła! :x

Przepraszam Cioteczki za wyrażenia, ale dla takich nie mam litości :?

Zrobiłabym to samo! :twisted: .
Z tym, że ze skóry obdarłabym przed zabiciem :twisted:. A zresztą nie wiem, czy bym nawet dobiła tego skur....na, czy zostawiłabym, żeby zdechł z wykrwawienia i bólu! :twisted: .
Pewnie to drugie...

Wątku nawet nie przeczytałam - wystarczył mi sam tytuł 8O . Mam to samo co psiama. Potem mi się takie historie śnią po nocach, bo nie mogę się pogodzić z takim okrucieństwem i cały czas mam przed oczami te biedne, maleńkie, zmaltretowane zwierzaczki, które nikomu krzywdy nie zrobiły :cry:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pon wrz 21, 2009 18:35 Re: Moje MP6 - część czwarta

Ja to mam pomysł na bardziej wyrafinowane tortury - przywiązać do drzewa i posadzić gołą doopą na mrowisku. A wcześniej wykastrować na żywca :twisted:

Erin

Post » Pon wrz 21, 2009 19:45 Re: Moje MP6 - część czwarta

Takiego gnoja to bym własnymi rękoma ukatrupiła bez cienia wahania.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto wrz 22, 2009 7:58 Re: Moje MP6 - część czwarta

Dzień dobry Cioteczki i Koteczki!

Erin

Post » Wto wrz 22, 2009 8:01 Re: Moje MP6 - część czwarta

Dzien dobry cioci Izie, ciociom odwiedzającym i wszystkim ogonkom miauczacym i hauczacym (tak mówi moja mała :wink: ).
Obrazek
Obrazek

psiama

Post » Wto wrz 22, 2009 8:12 Re: Moje MP6 - część czwarta

Erin pisze:Ja to mam pomysł na bardziej wyrafinowane tortury - przywiązać do drzewa i posadzić gołą doopą na mrowisku. A wcześniej wykastrować na żywca :twisted:

I nie zabijać, tylko w tym stanie do roboty do kamieniołomów, to bardziej wyrafinowana tortura

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 22, 2009 8:21 Re: Moje MP6 - część czwarta

Tośmy się wyżyły emocjonalnie :twisted: . A powaznie to jak widzę, ze ktos gdzies robi cos nie halo, to mi się adrenalina podnosi o 1000%. Nie raz opitoliłam kogos za śmiecenie, złe zachowanie, kieopskie traktowanie zwierzaka. Czasem mi się oberwało (ustnie jak do tej pory ...). Tez tak macie, że Wam adrenalina dodaje sił ? Czy raczej jestescie z tych strusiowych gatunków ? :wink: Bo ludzie sa tacy lub tacy ... W TYM przypadku obezwładniłabym drania, wrzeszczałabym chyba na całą dzielnicę i wezwałabym policję.
Obrazek

psiama

Post » Wto wrz 22, 2009 8:52 Re: Moje MP6 - część czwarta

Odwiedzamy Was odwiedzamy tylko odezwać możemy się tylko z pracy... dopiero dziś zobaczyłam ten banerek ale wystarczył mi sam tytuł wątka i Wasze wypowiedzi... chwilowo nie mam siły nawet tam zaglądnąć...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto wrz 22, 2009 10:13 Re: Moje MP6 - część czwarta

Byliśmy tu
PIK

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 22, 2009 10:21 Re: Moje MP6 - część czwarta

Witamy Cioteczki, koteczki i pieseczki! :)
Dobrze, że zajrzałam do wątku, bo znowu nie przychodziły mi powiadomienia - tylko do tego jednego :roll:

Psiama, mnie takie jazdy podnoszą adrenalinę bardzo mocno i wnerwa dostaję :twisted: Kiedyś sama znalazałam się w sytuacji, kiedy dwóch pijaczków zaczęło mnie zaczepiać w autobusie. Najpierw próbowałam to ignorować, potem przeszałam do tyłu autobusu i myślałam, że sprawa zakończona, bo do domu zostały mi tylko 2 przystanki. Na nieszczęście - swoje, nie moje :twisted: - pijaczkom akurat zamaniło się wysiadać. Młodszy normalnie poszedł w stronę drzwi, ale starszy (około 50-tki) nie miał tyle rozumu i przechodząc koło mnie, po prostu się na mnie uwalił :evil: :evil: :evil: No, tego było dla mnie za wiele, nie cierpię takich buców ... w sumie to był odruch bezwarunkowy, ale jak się odwinęłam, jak strzeliłam w łeb prosto z piąchy :mrgreen: U facia dzikie przerażenie w oczach i tak zwiewał, że sie kurzyło :mrgreen: I całe jego szczęście, że był tłok przy drzwiach, bo bym mu kopa w d... zasadziła, że szczupakiem by wyleciał z autobusu. Zdarzyło mi się to pierwszy i daj Boże ostatni raz, ale po prostu miałam bordowo przed oczami, jak byk na corridzie, kiedy ten śmierdzący, obleśny dziad się na mnie uwiesił :twisted: Myślę, że na długo sobie tę lekcję zapamiętał :mrgreen:

Oczywiście, w autobusie było sporo ludzi, wielkich chłopaków i zero reakcji.

Erin

Post » Wto wrz 22, 2009 10:24 Re: Moje MP6 - część czwarta

Mnie wogóle nic nie działa więc odwiedzam ulubione wątki po "zobacz swoje posty"...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]