Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 10:58 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

I o zdjęcia poprosimyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Sob wrz 26, 2009 18:48 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

No i nikt nie trzymał... buuuu :roll: ale dzisiaj nie było testów (no, ale to w sumie moja wina, bo przyszłam 15 minut przed zamknięciem lecznicy...) Niki dostała tylko antybiotyk + na jutro, w zastrzyku który będę jej musiała podać 8) panna N. nie chciała wejść po dobroci do transportera 8) trza ją było chwycić za kark i sruuu do środka 8) w drodze do lecznicy zorientowała się gdzie jedzie, bo zaczeła się drzeć się jak opętana. Ale w drodze powrotnej (autobusem) była już bardzo spokojna, wogóle nie miauczała. Nie wiem czy ona się czasem nie boi samochodu, bo tylko w aucie się tak wydziera :roll: chyba ma jakiś uraz :roll: no ale wracając do tematu. Niki jest zdrowa, ale jej brzuch... :( na początku myślałam że ona przytyła (bo pożera ogromne ilości suchego, dobrego mokrego, mięsa) :oops: ale brzuszek znacznie urósł (a raczej się zaokrąglił) od ostatniej wizyty :( zarobaczona napewno nie jest. Jesteśmy umówione na poniedziałek (jeśli się wyrobię) na USG, test na FIV, a przy okazji zrobimy jej kompleksowe badanie krwi. Niki musi być zdrowa i kropka :!:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob wrz 26, 2009 19:15 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Nkiki bedzie zdrowa i kropka! :ok:
moja Mysza bez przezyc a w samochodzie drze jape
a Nerys zreszta tez darl ale ostatnio puscilam Go luzem i kot zamilkl za to kierowcy za mna jak wlazl na polke hamowali - przesadni czy co? :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob wrz 26, 2009 21:02 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Trzymam kciuki za Nikusię :ok:
Musi być dobrze!!!
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob wrz 26, 2009 21:09 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Jakbym czytała o ESPI. W samochodzie to wręcz płacze ze strachu :cry: :cry: :cry: :cry: i rzuca się w klatce................... chyba kiedyś ją rozwali :cry: :cry: :cry: :cry: mój kochany Espinek.............................

A za Niki, to trzymamy kciuki............. Oby to tylko nie była ciąża, a testy ujemne.............................................................. :roll:
Obrazek

Ira.

Post » Sob wrz 26, 2009 21:17 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Espi to był totalny furiato-wariat 8O zresztą, ja się jej nie dziwię, veta to chyba nigdy nie widziała na oczy :roll: miała paskudny kamień na zębach i nie była wysterylizowana... :roll:

Ja nie wierzę w ciążę :roll: ale i tak zrobimy USG, moim zdaniem, to Niki jest utuczona i tyle :roll: :oops: je w naprawdę ogromnych ilościach :oops: tylko żarcia z tabletkami nie chce ruszyć :twisted: a musi, beta-glukan, podaje jej codziennie w jedzeniu, a ona zje, jedną na dwa dni... :twisted: dlatego wziełam zastrzyki, bo wkłuję i spokój, a z tabletką to się trzeba męczyć, pilnować, wpychać do pysia jak nie zje :oops:

Obrazek

Cameo

Post » Sob wrz 26, 2009 21:24 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ira.

Post » Nie wrz 27, 2009 14:33 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Jak najwięcej wspaniałych domków życze,żeby było w czym przebierać!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 27, 2009 15:28 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

i za zdrowko :ok: i za domek :ok: Niki :1luvu:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie wrz 27, 2009 15:39 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

:shock:
Obrazek

Ira.

Post » Nie wrz 27, 2009 15:49 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Ira. pisze::shock:

To ja może wyjaśnię o co chodzi.Jestem pod wrażeniem 'ilości' zrobionych ogłoszeń :D :shock: :shock: teraz ktoś napewno wypatrzy Niki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za co trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Ira.

Post » Nie wrz 27, 2009 17:20 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Zastrzyk podany idealnie :D :ok: pacjentka niczego się nie domyśliła :mrgreen: dostała tylko kłujkę, której nawet nie poczuła :mrgreen: a tak wogóle to jemy dużo, miziamy się jak zwykle i :( Niki znowu ma fazę (tym razem kupkania) na łóżko w sypialni... :( sioośki lądują grzecznie w kuwecie, która stoi w kącie obok drzwi. Trzymajcie kciuki bo kiedyś ją uduszę (dzisiaj dostałam niezły opierdziel od Senioora, kiedy Niki postanowiła załatwić się w nocy na poduszkę... :evil: :roll: ) zniosę nawet sioory pod drzwiami wejściowymi, ale plissss... nie na łóżko :oops:

Viyo nie smakuje panience :roll: Niki woli śmietankę :lol:

Cameo

Post » Nie wrz 27, 2009 17:40 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

tez bym wolala smietanke :D

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie wrz 27, 2009 17:43 Re: ForcaBis, czyli Niki. W poniedziałek badania i testy.

Ira. pisze:
Ira. pisze::shock:

To ja może wyjaśnię o co chodzi.Jestem pod wrażeniem 'ilości' zrobionych ogłoszeń :D :shock: :shock: teraz ktoś napewno wypatrzy Niki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za co trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senioor nie wymienił wszystkich portali ;) Oprócz adin.pl (jeśli ktoś jeszcze jej zrobił anons, to Niki wisi tam dwa razy, bo to "mój" portal) zrobiłam też ogłoszenie na reszcie mi przynależnych stronach: ojej (yellow pages), top ogłoszenia.com i szukajzwierzaka.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]