Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Istna pisze:Byłam dziś (wreszcie) u dr Cichockiego z moją niepełnosprawną kicią. Przy badaniu organoleptycznym wyszło jak duży ma problem z tylną lewą łąpką - właściwie prawie żadnych naturalnych odruchów, niedowład widoczny jak byk
Przeraziłam się patrzac jak ja badał - jakby w ogóle nie miałą czucia w tej łapce... Prawa tylna też opóźniona, ale lewa znacznie gorzej. No fakt na lewą strone sie w domu przewracała - ja myślałam że ma jakis taki giętki kręgosłup że nie może utrzymać w jednej linii a tu problem innej natury... Nie ma to jak trafić do dobrego weta. Dziękuję Rudolfierudy za pokierowanie na właściwe tory
![]()
W prześwietleniu nic nie widać żadnych uszkodzeń. Więc na razie zastrzyki (znooowu ech...) i jeśli nic się nie zmieni trzeba będzie kotrast robić. Bo na prześwietleniu nie widać rdzenia i innych miękkich.
Boję sie przyznać meżowi ile juz zapłaciłam i jakie jeszcze czekają nas wydatki...
kya pisze:A gdzie to kocie jest?
E-dita znowu poplatalam sie w numerach telefonu i nie wiem ktory z nich jest twoj![]()
Dzwonilam i okazalo sie ze ta szurnieta baba juz oddala Burego .Nawet nie dala mi znac malpa wredna . Jutro bede dzwonic do nowych wlascicieli . Podsumowujac bardzo,bardzo dziekuje Ci dobra kobieto ,ze podtykalas domki dla Burego !!!!Mam nadzieje,ze w nowym domu bedzie szczesliwszy i sie oddziczy .
NOT pisze:Mam zapotrzebowanie na długowłosego kotka na dokocenie dla moich znajomych.
Wiek, płeć i barwa w zasadzie obojętna.
Mile widziana szata jasna.
Wymagania:
* ma być super miziasty i nakolankowy
* ma godzić się na codzienne czesanie
* ma preferować kobiety (bardzo ważne), a nie lgnąć do gospodarza tak jak 2 inne futra
* ma zaprzyjaźnić się bądź przynajmniej tolerować inne koty
* powinien być ze Szczecina, gdyż nikt nie będzie fatygował się po niego w inny rejon kraju
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 226 gości