Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 17, 2010 19:33 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!Prosimy na koty!

Zaniedbałam wątek :oops: ,ale kotki mają się świetnie.Naprawdę :lol: Celinka po sterylce ,urosła, jest zdrowiutka.Za to jej kolega,Junior jest po operacji.Połknął piłkę 8O 8O i przez dwa miesiące weci nie wpadli,że to nie zakłaczenie,nie stan zapalny,tylko ciało obce w jelitach.Pół biedy,kiedy piłka była w żołądku,gorzej,kiedy zatkała jelita.Ale już po wszystkim,Junior zoperowany.Mam nadzieję,że szybko wróci do formy.Z Celinką się dogadują,bawią.Ponoć uwielbiają leżeć w skrzynkach balkonowych i śledzić przelatujące ptaszki (spokojnie,balkon zabezpieczony).
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw kwi 22, 2010 21:45 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

Mam nowe wieści o Celince i Juniorze.Junior nie umie się poruszać w kubraczku, leży na podkładach i się nie bardzo rusza,Celinka niezadowolona,bo nie ma się z kim bawić,ale w poniedziałek zdjęcie szwów i mam nadzieję,że powoli wszystko wróci do normy.
Brenda jest na wsi.Poznała już teren i biega sobie po gospodarstwie.Ma czerwone szeleczki z nr telefonu,adresem..itd,podobnie jak jej koleżanka,ale to tak na wszelki wypadek,bo kotki się nie oddalają.Duża mówi,że obie są przeszczęśliwe,mają swobodę,ale są bezpieczne.Aha,Duża wciąż zakochana w kotce,a mnie tak miło słyszeć,że to taka cudowna kotka.Bardzo mi jej brakuje,bo była ze mną długo.Poza tym,to kotka,która nie potrafi być smutna,zła,nieszczęśliwa i zaraża tym innych.Taki antydepresant,słoneczko przecudne.

ewar

Post » Czw kwi 22, 2010 22:09 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

Brendzia koci dzieciak :1luvu: pewnie już wydoroślała..

a Junior, z tą piłeczką...skąd ja to znam?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt kwi 23, 2010 6:28 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

Naprawdę?

ewar

Post » Pt kwi 22, 2011 19:56 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

Rok temu był ostatni post 8O ,ależ ten czas leci.Jest mi strasznie miło,bo wciąż domki Celinki i Brendy się ze mną kontaktują. :ryk: U jednej i drugiej wszystko super, są kochane, zdrowe i szczęśliwe.

ewar

Post » Czw gru 22, 2011 7:01 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

Niedługo minie dwa lata od kiedy Brenda jest w swoim domku. P.Beata nadal zakochana w kotce.Brendzia nie ma w sobie cienia agresji.Jej koleżanka czasem ją odgania od miski, Brendzia więc spokojnie czeka, bo wie, że i tak dostanie swoją porcję.Nie można przy niej być w złym nastroju, bo ta kotka od razu przychodzi na kolana, przytula się, no w ogóle kotka absolutnie bez wad.Jest zdrowa, ma piękne futerko, troszkę może ma za dużo ciałka, ale nie jest tłusta.Biega, bawi się, jest szczęśliwa, co mnie ogromnie cieszy :lol:
Nie miałam już jakiś czas wieści o Celince, ale wszystko jest w porządku, bo inaczej bym była powiadomiona.Jej Duża to bardzo miła osoba, Celinka jest kochana, zadbana i bardzo fajnie dogaduje się z Juniorem.

ewar

Post » Pt gru 30, 2011 18:50 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

No i takie wiadomości chce się czytać! :D
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie maja 27, 2012 7:40 Re: Brenda i Celinka,obie w swoich domkach!

No i wczoraj dzwoniła Duża Celinki.Kotka ma zespół falującej skóry.Duża była z nią u weta, ale w sumie nic z tej wizyty nie wynikło.Nie mam pojęcia, co to jest, nigdy się z tym nie spotkałam.Feliway został kupiony, włączony do kontaktu, ale na razie efektów nie ma.Martwię się.Co to może być? Oczywiście Duża pójdzie do weta, któregoś z polecanych na forum.

ewar

[poprzednia]