Tak, jak mówi kya - koty chudną z różnych powodów, a brzuch może być powiększony choćby z powodu chorej wątroby, a to się przecież da chociaż podleczyć.
Trzymam mocno kciuki, żeby udało sie Elegancika złapać i mu pomóc.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze:Wczesniej nie mozesz?
e-dita pisze:Justynka, ja będę jutro ok. 7.40 pod netto
agiis-s pisze:normalnie pójdę kopne ten mój samochód w oponę![]()
czy on nie wie że nie może się psuć???
ale jakby coś to dzwoń - może zdechlak nie nawali
kya pisze:Nie martw sie na zapas .Bez wzgledu co mu jest trzeba sprobowac mu pomoc .Jak kota cos boli automatycznie traci apetyt i zapadaja mu sie boczki,wtedy wyglada ze ma wiekszy brzuch .Ebi po narkozie zle sie czul i zapadly mu sie boczki w ten sam dzien .Wygladal jak dziecko trzeciego swiata .Moze tak samo jest z Elegancikiem? Moze go boli wartoba albo nerki ,od ktorych bol promieniuje? W najgorszym razie uspia go co dla niego i tak bedzie lepsze jak cierpienie .
Postaraj sie jak najwczesniej pojechac i wepchnac do klatki cos co mocno pachni,kielbasa,waleriana no nie wiem sama juz . I bede mocno trzymac kciuki zeby sie udalo !!!
szarotkakot pisze:Istna... źle się wyraziłam... To nie jest tak, że zamykam oczy i mam to gdzieś. A zresztą... głupio napisałam i teraz mam za swoje.
Istna pisze:szarotkakot pisze:Istna... źle się wyraziłam... To nie jest tak, że zamykam oczy i mam to gdzieś. A zresztą... głupio napisałam i teraz mam za swoje.
Ojej Szatkakot to ja przepraszam dzisiaj milion razy sobie myślałam ze chciałabym zamknąć oczy i nie widzieć nie napisałam tego w zwiazku z Toba przepraszam chyba faktycznie źle zabrzmiało. Nie chciałam niczego takiego powiedzieć. Ja się zajmuje tu Ty gdzieś indziej to przecież oczywiste. Tak jak ja nie jeżdzę gdzieś indziej - bo każdy powinien "uprawiać" dobrze chociaz jedno poletko ale uprawiac dobrze - bo lepiej na swoim sie sprawdzac niz na 10 po łebkachJa po prosu mam dziś zapaść histeryczną przepraszam nie chciłam niczeo takiego tu insynuować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości