Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:No to powodzenia i trzymam kciuki za wyniki Kini:)a tak na marginesie Asia ładne fotki
mar_tika pisze:W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu![]()
Iweta helooo
Kleo pisze:mar_tika pisze:No to powodzenia i trzymam kciuki za wyniki Kini:)a tak na marginesie Asia ładne fotki
Wróciliśmyi tak Kinia miała robione rtg które wykazało że wszystko jest w porządku, a to że tak kica to ucisk ale lekarz powiedział że nie będzie to postępować dalej
natomiast czasem jej sie zdarzy że sie troszke chwieje i zawraca na tylnich nóżkach ale to ma podłoże neurologiczne i z tym sie nic nie da zrobić - nie da sie tego leczyć, powiedział też że to nie będzie się postępować więc odetchnełam z ulgą bo bałam sie diagnozy
a Kinia była bardzo dzielna - prawie wogóle nie płakała i była grzeczniutka
Ale za to dojechać do weta przez "rozgrzebane" Katowice to porażka, ale wyczaiłam krótszą droge i bez rozpiździelu więc jakby co to już wiem jak tam szybko trafić - szkoda że po fakcie
no ale cóż
u mnie orientacja w terenie jest prawie zerowa
Kleo pisze:mar_tika pisze:W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu![]()
Iweta helooo
Właśnie co to za BAJKA jesti gdzie sie znajduje?
\\majencja pisze:A jakie lektury będziecie czytać ?
mar_tika pisze:\\majencja pisze:A jakie lektury będziecie czytać ?
chmielowo-procentowe
Dorota Wojciechowska pisze:mar_tika pisze:\\majencja pisze:A jakie lektury będziecie czytać ?
chmielowo-procentowe
czyli lektóry rolniczo przemyslowe.
A ja tam wolę marynistykębosmańską
MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:Może ktos chetny na ranny piatkowy dyzur?
Jeszcze jedno.
W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu![]()
Iweta helooo
Oki. Piątek rano dyżur no i oczywiście "Bajka"
terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:Może ktos chetny na ranny piatkowy dyzur?
Jeszcze jedno.
W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu![]()
Iweta helooo
Oki. Piątek rano dyżur no i oczywiście "Bajka"
O wy świnki borówki![]()
i tak beze mnie
a ja tuż przed wyjazdem już spakowana
następne wieści z Chorwacji mam nadzieję, że koty mi nie będą się tam szwędały
ale od czasu do czasu zajrzę do wa bo już mam tam obcykaną kawiarenkę internetową
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 428 gości