Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 13, 2009 7:49

No to powodzenia i trzymam kciuki za wyniki Kini:)a tak na marginesie Asia ładne fotki :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sie 13, 2009 10:55

No tak, zdjęcia kociaków super a kociaki przecudne.
Od nas (ja i Elza) ogromniaste kciuki za dobre wyniki Kini.
A co do listy skazańców, to ja głupia pi..... sama się na nią wpisałam :P , ale prawda jest taka że to nie dla Tereni i tej obiecanej flaszeczki, tylko dla was kochane dziewczyneczki.
Bo wiem jak jednych rączek urlopowych braknie ile wtedy więcej roboty i czasu potrzeba.
A wy już i tak tyle czasu spędzacie z kotami że podziw to malo- nie ma słów na to co robicie.
A propo Bajki - to ja juz dawno żadnej nie czytałam :wink:, a i nie wiem w której bibliotece ta Bajka :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sie 13, 2009 11:45

mar_tika pisze:No to powodzenia i trzymam kciuki za wyniki Kini:)a tak na marginesie Asia ładne fotki :wink:

Wróciliśmy :) i tak Kinia miała robione rtg które wykazało że wszystko jest w porządku, a to że tak kica to ucisk ale lekarz powiedział że nie będzie to postępować dalej :dance: natomiast czasem jej sie zdarzy że sie troszke chwieje i zawraca na tylnich nóżkach ale to ma podłoże neurologiczne i z tym sie nic nie da zrobić - nie da sie tego leczyć, powiedział też że to nie będzie się postępować więc odetchnełam z ulgą bo bałam sie diagnozy :) a Kinia była bardzo dzielna - prawie wogóle nie płakała i była grzeczniutka ;)

Ale za to dojechać do weta przez "rozgrzebane" Katowice to porażka :evil: , ale wyczaiłam krótszą droge i bez rozpiździelu więc jakby co to już wiem jak tam szybko trafić - szkoda że po fakcie :roll: no ale cóż :lol: u mnie orientacja w terenie jest prawie zerowa ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw sie 13, 2009 11:48

mar_tika pisze:W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu :wink:
Iweta helooo :wink:

Właśnie co to za BAJKA jest 8O i gdzie sie znajduje?
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw sie 13, 2009 12:11

Kleo pisze:
mar_tika pisze:No to powodzenia i trzymam kciuki za wyniki Kini:)a tak na marginesie Asia ładne fotki :wink:

Wróciliśmy :) i tak Kinia miała robione rtg które wykazało że wszystko jest w porządku, a to że tak kica to ucisk ale lekarz powiedział że nie będzie to postępować dalej :dance: natomiast czasem jej sie zdarzy że sie troszke chwieje i zawraca na tylnich nóżkach ale to ma podłoże neurologiczne i z tym sie nic nie da zrobić - nie da sie tego leczyć, powiedział też że to nie będzie się postępować więc odetchnełam z ulgą bo bałam sie diagnozy :) a Kinia była bardzo dzielna - prawie wogóle nie płakała i była grzeczniutka ;)

Ale za to dojechać do weta przez "rozgrzebane" Katowice to porażka :evil: , ale wyczaiłam krótszą droge i bez rozpiździelu więc jakby co to już wiem jak tam szybko trafić - szkoda że po fakcie :roll: no ale cóż :lol: u mnie orientacja w terenie jest prawie zerowa ;)

no to fajnie :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw sie 13, 2009 14:39

Kleo pisze:
mar_tika pisze:W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu :wink:

Właśnie co to za BAJKA jest 8O i gdzie sie znajduje?

Czy ewentualnie...gdyby cosik...i.t.d. ...to można zajżeć do tej Bajki :?: :twisted:
Tylko do której zaczyna się czytanie... :D
a ta bibljoteka z Bajką jest na Dmowskiego :?: :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw sie 13, 2009 14:45

Ano ta Bajeczka to knajpeczka gdzie z Baśką od czasu do czasu się na piwku spotykamy.Ostatnio gościliśmy tam Iwetkę a w ten piatek nasza wetka przyjedzie .Jeżeli ktoś ma ochote to zapraszam :)
Ostatnio edytowano Czw sie 13, 2009 14:48 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Post » Czw sie 13, 2009 14:46

A jakie lektury będziecie czytać ? :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sie 13, 2009 14:51

majencja pisze:A jakie lektury będziecie czytać ? :twisted:
\\

chmielowo-procentowe :wink:

mar_tika

Post » Czw sie 13, 2009 14:53

mar_tika pisze:
\\

czyli lektóry rolniczo przemyslowe.
A ja tam wolę marynistykę :wink: bosmańską :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sie 13, 2009 14:58

Dorota Wojciechowska pisze:
mar_tika pisze:
\\

czyli lektóry rolniczo przemyslowe.
A ja tam wolę marynistykę :wink: bosmańską :twisted:

przypuszczam że marynistykę-bosmańską też posiadają,a jak nie to zawsze można coś zjeść:)

mar_tika

Post » Czw sie 13, 2009 14:59

Oooo to przyrodnicze :D
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sie 13, 2009 15:53

MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:Może ktos chetny na ranny piatkowy dyzur?

Jeszcze jedno.
W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu :wink:

Oki. Piątek rano dyżur no i oczywiście "Bajka" :wink:

O wy świnki borówki :lol: :wink: i tak beze mnie :cry: a ja tuż przed wyjazdem już spakowana :) następne wieści z Chorwacji mam nadzieję, że koty mi nie będą się tam szwędały :) ale od czasu do czasu zajrzę do wa bo już mam tam obcykaną kawiarenkę internetową :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sie 13, 2009 16:11

terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:Może ktos chetny na ranny piatkowy dyzur?

Jeszcze jedno.
W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu :wink:

Oki. Piątek rano dyżur no i oczywiście "Bajka" :wink:

O wy świnki borówki :lol: :wink: i tak beze mnie :cry: a ja tuż przed wyjazdem już spakowana :) następne wieści z Chorwacji mam nadzieję, że koty mi nie będą się tam szwędały :) ale od czasu do czasu zajrzę do wa bo już mam tam obcykaną kawiarenkę internetową :lol:

Widzisz matko tylko lekko zniknełas z horyzontu a już Bajki im w głowie. :P
Wypoczywaj , wypoczywaj a później będziesz zaiwaniać za trzy :twisted:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sie 13, 2009 19:09

Nam jak nam :wink: a ty co nie dołączysz się?

Moi drodzy trafić szóstkę w totka to ja nie mam szczęścia.Za to mam szczęscie do kotów(delikatnie mówiąc wątpliwe :roll: )
Wyadoptowałam małego od kotki z hurtowni,Bateryjkę,opłakałam Kiwusię,wyadoptowałam rudego Benia i Dymka.A teraz....?

W niedzielę przyjechała z Dąbrowy do mnie strasznie wychudzona,zapchlona i z kk .PETRA
Kotka wycofan,bojaźliwa taka piwniczna pół-dziczka
Obrazek
Dziś jak już wyżej pisałam zamieszkała u mnie kotka koczujaca w krzakach przy przystanku.Na imię ma GERDA.Najbardziej popaprana kotka jaką widziałam
Obrazek

A tu dziewczynki własnie się poznają
Obrazek

niestety nadal się nie kochają na wzajem i mnie też nie kochają :?

mar_tika

[poprzednia][następna]