[WRO]Najpilniejsze przypadki,kocie tragedie str. 61

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 13, 2009 22:31

Kicia_ pisze:
jessi74 pisze:Mruczeńka, normalnie przywłaszczyłaś moje koty :wink: Miecio mówi, " a było jej drzwi otwierać?" nie zabrałaby kociaków :wink:

O zdrowie kociaków nie pytam, bo ze zdjęć widać, że mają się świetnie :!: trzymam kciuki za super domek

Z Mruczeńką trzeba uważać. Zwłaszcza jak odwiezie ostatniego tymczasa do DS :) Wtedy wszystkie maluchy w okolicy są zagrożone :)

:ryk: , teraz to już bedę wiedziała :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie cze 14, 2009 8:31

Dragon niestety wraca dziś do mnie :( Właśnie dzwoniła Pani, że go odwiezie. Kot nie je, nie pije, siedzi pod łóżkiem i na wszystkich syczy.
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Nie cze 14, 2009 8:54

Rudaa pisze:Dragon niestety wraca dziś do mnie :( Właśnie dzwoniła Pani, że go odwiezie. Kot nie je, nie pije, siedzi pod łóżkiem i na wszystkich syczy.

To normalne w pierwszy dzień. Tak szybko się poddają?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie cze 14, 2009 9:02

Też myślałam, że zrozumieją, przecież wiedziały jakie ma problemy... jessi spróbuje z nimi jeszcze porozmawiać. Przecież on tam nawet 24 h nie jest. Wczoraj po 15 został zabrany, a o 9 rano już go chcą oddać :( Bez sensu...
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Nie cze 14, 2009 10:21

Dragon już jest u mnie :!: Proszę o nowe ogłoszenia dla niego :!: W ogłoszeniu trzeba zaznaczyć, że bardzo boi się dzieci i musi trafić do spokojnego domu. Mogą być inne koty...
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Nie cze 14, 2009 12:12

Rudaa pisze:Dragon już jest u mnie :!: Proszę o nowe ogłoszenia dla niego :!: W ogłoszeniu trzeba zaznaczyć, że bardzo boi się dzieci i musi trafić do spokojnego domu. Mogą być inne koty...

No to wszystko jasne :evil: Jak widać, nawet kociarstwo w genach nie gwarantuje super domku :(

W schronie zostawiłysmy 4 kociaki, jak nie pójdą dziś do domu, to trafią do mojej łazienki w oczekiwaniu na jessi.
Jak ktoś lubi persy, to w schronie jest jeden do wzięcia.
Niestety dzis w schronie równowaga - tyle samo adoptujących, co oddających kota :(
Na szczęście żadnych strasznie chorych, ani powypadkowych nie widziałam.

Kicia_

Post » Nie cze 14, 2009 14:14

Kicia_ pisze:
Rudaa pisze:Dragon już jest u mnie :!: Proszę o nowe ogłoszenia dla niego :!: W ogłoszeniu trzeba zaznaczyć, że bardzo boi się dzieci i musi trafić do spokojnego domu. Mogą być inne koty...

No to wszystko jasne :evil: Jak widać, nawet kociarstwo w genach nie gwarantuje super domku :(

W schronie zostawiłysmy 4 kociaki, jak nie pójdą dziś do domu, to trafią do mojej łazienki w oczekiwaniu na jessi.
Jak ktoś lubi persy, to w schronie jest jeden do wzięcia.
Niestety dzis w schronie równowaga - tyle samo adoptujących, co oddających kota :(
Na szczęście żadnych strasznie chorych, ani powypadkowych nie widziałam.

gdyby już było wiadomo z maluchami to proszę o sms na moją komórkę

jessi74

Post » Nie cze 14, 2009 14:17

okropnie się zmartwiłam Dragonem! :cry: :cry: :cry: ja zawsze ciężko przechodzę takie sytuacje :cry: :cry:

jessi74

Post » Nie cze 14, 2009 15:32

Maluchy (sztuk 4) właśnie demolują moją łazienkę od ponad godziny :evil: To diabły wcielone, ratunku!

Jeden chory maleńtasek trafił do aggnieszki.
Zapraszam wszystkich na zwiedzanie w niedzielę, z pustymi rękami nie wyjdzie :wink:

Kicia_

Post » Nie cze 14, 2009 23:03

Kicia_ pisze:Maluchy (sztuk 4) właśnie demolują moją łazienkę od ponad godziny :evil: To diabły wcielone, ratunku!

:wink:

ratunkuuu zaciął się program, czy ktoś wie jak z programu zabawa- na program spanie :?: :?: :roll:

jessi74

Post » Pon cze 15, 2009 6:14

To masz 4 maluszki!!Szczęściara :lol: a moje tak grzecznie śpią całą noc :lol:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon cze 15, 2009 6:45

jessi74 pisze:

okropnie się zmartwiłam Dragonem! :cry: :cry: :cry: ja zawsze ciężko przechodzę takie sytuacje :cry: :cry:
biedny kocio.Czy ma aktualne ogłoszenia?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon cze 15, 2009 7:29

Biedny Dragonek... :cry:
Puściłam go dzisiaj do GW, mam nadzieję że niedługo go wyemitują.
Powtórzę wieczorem też jego Allegro, domek musi się znaleźć :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon cze 15, 2009 7:38

Jessi, jak noc? spałaś wogóle? :twisted: :wink:
Maluchy słodkie aż miałam ochotę je zabrać :wink:

Proszę o świeże fotki, zaktualizuję Allegro maluchów.
A właściwie to jaki mamy stan maluchów w DT? Trzeba aktualne fotki powklejać. Mam nadzieję że jakieś domki się znalazły w miedzyczasie lub znajdą bo mam 8 osób obserwujących maluchy na allegro :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon cze 15, 2009 7:58

Agness78 pisze:Jessi, jak noc? spałaś wogóle? :twisted: :wink:
Maluchy słodkie aż miałam ochotę je zabrać :wink:

Proszę o świeże fotki, zaktualizuję Allegro maluchów.
A właściwie to jaki mamy stan maluchów w DT? Trzeba aktualne fotki powklejać. Mam nadzieję że jakieś domki się znalazły w miedzyczasie lub znajdą bo mam 8 osób obserwujących maluchy na allegro :)

Maluchy słodkie, ale to diabły wcielone w mięciutkich futerkach dla niepoznaki :twisted:

Z maluchami nieźle nam idzie, stale ktoś dzwoni. Kilka osób w weekend odesłałam do schroniska, bo tam było ich za dużo.
Stan w DT na dziś:
Mruczeńka - 2 bure
gandzia - 1 b-bury
Kawon - 4 b-bure
Negri - 2 bure + 2 czarne
jessi - 2 bure + dymny + b-czarna

Kicia_

[poprzednia][następna]