całek"]Przy okazji skrócony link do Liroya:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
całek"]Przy okazji skrócony link do Liroya:
Dorota Wojciechowska pisze:całek"]Przy okazji skrócony link do Liroya:
super pracowitość
blekitna pisze:Gosiu Sisi wymizianaStraszny z Niej pieszczoch, choć potrafi też chwycić ząbkami podczas pieszczot. Fajnie, że takie mocne
Czyżby zapędy sadystyczno- masochistyczne?
Słowa uznania dla Kropeczki 13 i Dziewczyn, bo to dzięki Nim i Ich wielkim serduchom Sisi lepiej sie czuje
I oczywiście dla Całka za pracowitość pszczółki
terenia1 pisze:A to kocia rodzinka, która jest na tymczasie u Kleo - zdjęcia robione jeszcze w schronisku
Kropeczka13 pisze:
Przeciez mnówiłem że Sisi łapie zębami i wtedy nie należy gwałtownie uciekać z ręką bo następna próba ataku lub sprawdzenia może być trochę bolesna![]()
Wielkie dzięki za opiekę nad Sisi i oczywiście mnóstwo głasków dla Niej!!!
'Kleo pisze:terenia1 pisze:A to kocia rodzinka, która jest na tymczasie u Kleo - zdjęcia robione jeszcze w schronisku
No niestety nie zdążyliśmy ze sterylką kotki ze schronu która do mnie wczoraj trafiła ze swoimi maluchami, niedawno zaczęła rodzićjak na razie są 2 oseski ale bardzo maleńkie a kotka jest jeszcze bardzo gruba więc podejrzewam że będzie ich jeszcze kilka
. 3 jej maluchów - 2 dziewczynki i jeden chłopczyk jak stwierdziła Basia wczoraj - na razie siedzą w kartonowym pudel ale to alpiniści ciężko jest je w nim zatrzymać
Kleo pisze:terenia1 pisze:A to kocia rodzinka, która jest na tymczasie u Kleo - zdjęcia robione jeszcze w schronisku
No niestety nie zdążyliśmy ze sterylką kotki ze schronu która do mnie wczoraj trafiła ze swoimi maluchami, niedawno zaczęła rodzićjak na razie są 2 oseski ale bardzo maleńkie a kotka jest jeszcze bardzo gruba więc podejrzewam że będzie ich jeszcze kilka
. 3 jej maluchów - 2 dziewczynki i jeden chłopczyk jak stwierdziła Basia wczoraj - na razie siedzą w kartonowym pudel ale to alpiniści ciężko jest je w nim zatrzymać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, elmas i 344 gości