już pod dyktando NAJWSPANIALSZEGO SUPER KOCIO-FOTOGRAFIKA nabyłam sprzęt ... / matko ty moja

instrukcję obsługi - już teoretycznie z przecinkami moja siwiejąca głowa parując wchłania ...
poćwiczę, poćwiczę ...
i SPA uwietrznim .. .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Go!Go! pisze:a widzisz ...
gdybym ja sobie kupiła takie damskie puzdereczko ''idioten - aparaten'', to i w kieszeni by kasy zostało ... na ''słonia w karawce'' ...
cały dowcip polega na tym, że ... skoro wysiliłam się na takie ''cosik'' to moją rozczochraną głowę - trza wysilić ...
wszak lepszy sprzęt - lepsze zdjęcia - lepiej widać koty ...
naumiem sięwszak baca sandał dżdżownicą wiązał - jak było trzeba
aamms pisze:Go!Go! pisze:a widzisz ...
gdybym ja sobie kupiła takie damskie puzdereczko ''idioten - aparaten'', to i w kieszeni by kasy zostało ... na ''słonia w karawce'' ...
cały dowcip polega na tym, że ... skoro wysiliłam się na takie ''cosik'' to moją rozczochraną głowę - trza wysilić ...
wszak lepszy sprzęt - lepsze zdjęcia - lepiej widać koty ...
naumiem sięwszak baca sandał dżdżownicą wiązał - jak było trzeba
![]()
![]()
No to czekamy na efekty wysiłków i foty z 'takiego cosik'..
ania1990 pisze:Serniczku....uwierz ze kazde zwierzatko u mnie ma odpowiednie warunki dla siebie. Np moj pekinek ktory jest strasznie malutki musialam dla niego zrobic dodtakowe ogrodzenie gdyz moglby przecisnac sie pod plotem a jesli chodzi o kotka perskiego ktory wiem ze musi przebywac w domu to jeszcze mniejszy problem bo mam trzy pietrowy dom i jedno pietro caly czas jest zamkniete (moj pokoj tam jest)
Go!Go! pisze:ha ha ha ...
już pod dyktando NAJWSPANIALSZEGO SUPER KOCIO-FOTOGRAFIKA nabyłam sprzęt ... / matko ty moja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czego ja dla tych kotów jeszcze w życiu się nie naumiem /
instrukcję obsługi - już teoretycznie z przecinkami moja siwiejąca głowa parując wchłania ...
poćwiczę, poćwiczę ...
i SPA uwietrznim .. .
Użytkownicy przeglądający ten dział: bilol, Jura, puszatek i 73 gości