Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Witam, Razem z Dagmara bylysmy U Kasi i niedawno wrocilysmy, mysle ze wszytstko bedzie w porzadku.Niech Dagmara sie wypowie bo ja tak po kolezeńsku bylam dla potrzymania towarzystwa. Bardzo sie ciesze ze poznalam Kasie i jej mame oraz śliczna wlochata suńcie
Cameo pisze:Justyna, jesteś w domu? bo dzwonię do Ciebie i włącza mi się poczta głosowa![]()
Spróbuje poszukać czegoś na dogomani, czy może być też płatny transport? (w taki sposób przyjechała do mnie Penelopa) a kasę zawsze się znajdzie
Justa&Zwierzaki pisze:Tak jestem w domu a na lini miałam pania od Homerka
Justa&Zwierzaki pisze:Ja nie mam na platny transportdług u weta robi sie ogromny
Justa&Zwierzaki pisze:Na sesje zdjeciawą mozemy sie umowic na niedziele bo teraz mam duzo psów do wyprowadzanie ( 3 labki i buldozek ) + moje 3 i na nic juz nie mam czasua komp mi tak wolno chodz że
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Czy moge Cie prosic o banerek Zuzu , wczoraj znów zaatakował mi Czorta i była wielka zadyma
I musze mu szybko znaleźć domi jak mu zrobisz to prosze wklej mi go do podpisu i może Ty byś go tez dała do swego podpisu ???
Kattinka pisze:Ja zaplace za transport
A Panią Justynę chciałabbym prosić o wysłanie numeru konta w PW
Gdzie mozna załatwić taki transport?
Kattinka pisze:Ja zaplace za transport
A Panią Justynę chciałabbym prosić o wysłanie numeru konta w PW
Gdzie mozna załatwić taki transport?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 70 gości