Ramzes -rudy miziak U KOSMITEK NIE ŻYJE [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 09, 2009 21:36

Witam, Razem z Dagmara bylysmy U Kasi i niedawno wrocilysmy, mysle ze wszytstko bedzie w porzadku.Niech Dagmara sie wypowie bo ja tak po kolezeńsku bylam dla potrzymania towarzystwa. Bardzo sie ciesze ze poznalam Kasie i jej mame oraz śliczna wlochata suńcie :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon mar 09, 2009 21:40

już się doczekać nie mogłam wieści :oops:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon mar 09, 2009 21:46

i jam tam była i yorka zoczyła.
a na poważnie - puściłam PW do Justy, dla mnie ok, uważam, że domek świadomy jest obowiązku oraz odpowiedzialności. Zwierzaki i problemy z nimi związane domek zna.
Mama Kasi zna całą sprawę i zgadza się na Ramzesa :-)
Umowę adopcyjną zostawiłyśmy, Moś podała masę szczegółów - karmy, drapak, żwirki - wszystko zapisane :-)
jeśli coś dodać - pytajcie.

:D
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon mar 09, 2009 21:49

ja tylko dodam, że Justa ma dzisiaj problemy z komputerem....staruszek...ale jeszcze jest próba reanimacji
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pon mar 09, 2009 22:43

moś pisze:Witam, Razem z Dagmara bylysmy U Kasi i niedawno wrocilysmy, mysle ze wszytstko bedzie w porzadku.Niech Dagmara sie wypowie bo ja tak po kolezeńsku bylam dla potrzymania towarzystwa. Bardzo sie ciesze ze poznalam Kasie i jej mame oraz śliczna wlochata suńcie :wink:

Bardzo bardzo dziekuje ze sprawdziłyscie domek :P :P :P
ciesze sie ze wszystko jest OK i teraz juz tylko szukamy transportu :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon mar 09, 2009 22:54

:ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto mar 10, 2009 6:42

Ramzes będzie wielkopolaninem....hurrra....hurrra

Petka

Post » Wto mar 10, 2009 9:49

:)
Ja się juz nie moge doczekac :)
A kiedy Ramzesek bedzie gotowy na podroz? ;>
boje się jedynie o to jak zareaguje na nowy dom :(

Kattinka

Od: Nie lut 15, 2009 15:45

Post » Wto mar 10, 2009 10:00

Kattinka musisz być przygotowana na to, że Ramzesik może się przez pierwsze dni chować...mieć słabszy apetyt....nawet płakać
pamiętaj, że on dużo przeszedł....bardzo cierpiał....potem leczenie....drutowanie pysia....no i do tej pory on wie, że tylko przy Juście jest bezpieczny....
to wszystko jednak minie....to jest młody kotek....będziesz mieć super towarzysza zabaw...i napewno pokocha cię całym serduszkiem :lol: :lol:

Petka

Post » Wto mar 10, 2009 10:36

Justyna, jesteś w domu? bo dzwonię do Ciebie i włącza mi się poczta głosowa :wink:

Spróbuje poszukać czegoś na dogomani, czy może być też płatny transport? (w taki sposób przyjechała do mnie Penelopa) a kasę zawsze się znajdzie :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 10, 2009 12:05

Cameo pisze:Justyna, jesteś w domu? bo dzwonię do Ciebie i włącza mi się poczta głosowa :wink:

Spróbuje poszukać czegoś na dogomani, czy może być też płatny transport? (w taki sposób przyjechała do mnie Penelopa) a kasę zawsze się znajdzie :)

Tak jestem w domu a na lini miałam pania od Homerka :)

Ja nie mam na platny transport :( dług u weta robi sie ogromny :(

Na sesje zdjeciawą mozemy sie umowic na niedziele bo teraz mam duzo psów do wyprowadzanie ( 3 labki i buldozek ) + moje 3 i na nic juz nie mam czasu :roll: a komp mi tak wolno chodz że :evil:
Czy moge Cie prosic o banerek Zuzu , wczoraj znów zaatakował mi Czorta i była wielka zadyma :(
I musze mu szybko znaleźć dom :( i jak mu zrobisz to prosze wklej mi go do podpisu i może Ty byś go tez dała do swego podpisu ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 10, 2009 12:20

Justa&Zwierzaki pisze:Tak jestem w domu a na lini miałam pania od Homerka :)

Nieee, to był twój głos nagrany na pocztę głosową :lol: sprawdź swoje wiadomości :)

Justa&Zwierzaki pisze:Ja nie mam na platny transport :( dług u weta robi sie ogromny :(

To zrobimy zbiórkę :) bo wątpie żeby ktoś jeździł w tym kierunku :( Z Tych do Wrocławia jeździ graynew, a co dalej?

Justa&Zwierzaki pisze:Na sesje zdjeciawą mozemy sie umowic na niedziele bo teraz mam duzo psów do wyprowadzanie ( 3 labki i buldozek ) + moje 3 i na nic juz nie mam czasu :roll: a komp mi tak wolno chodz że :evil:

Obrazek :ok:

Justa&Zwierzaki pisze:Czy moge Cie prosic o banerek Zuzu , wczoraj znów zaatakował mi Czorta i była wielka zadyma :(
I musze mu szybko znaleźć dom :( i jak mu zrobisz to prosze wklej mi go do podpisu i może Ty byś go tez dała do swego podpisu ???

Musisz poprosić ruru, bo ja chwilowo nie mogę robić banerków :( Ale chętnie wstawię do podpisu...

Cameo

Post » Wto mar 10, 2009 12:34

Ja zaplace za transport :)
Gdzie mozna go zalatwic?
Ostatnio edytowano Wto mar 10, 2009 12:39 przez Kattinka, łącznie edytowano 2 razy

Kattinka

Od: Nie lut 15, 2009 15:45

Post » Wto mar 10, 2009 12:38

Kattinka pisze:Ja zaplace za transport :)
A Panią Justynę chciałabbym prosić o wysłanie numeru konta w PW
Gdzie mozna załatwić taki transport?

Super Kattinko że zapłacisz za transport :):):) Bedzie go o wiele łatwiej załatwić :):):)
Juz na watku transportowym napisałam ze szukamy transportu i kochana Petka P1 też ma go w podpisie :):):)
Już podaje na PW nr. konta :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 10, 2009 12:40

Kattinka pisze:Ja zaplace za transport :)
A Panią Justynę chciałabbym prosić o wysłanie numeru konta w PW
Gdzie mozna załatwić taki transport?

Na forum dogomania. Chyba że macie możliwość podjechania do Wrocławia, jeśli tak... to piszę PW do graynew :)

Cameo

[poprzednia][następna]