!! "Szczecin 1 kobieta - ponad 100 kotów POMOCY!"

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 10, 2008 14:13

hopsnę
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro wrz 10, 2008 15:21

W górę
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Śro wrz 10, 2008 19:17

oj coś cicho tu dzisiaj....

agiis-s

Post » Śro wrz 10, 2008 20:19

podniosę
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Śro wrz 10, 2008 20:51

pani Iza przygotowała mnóstwo zdjęć...:)

zapraszam !

agiis-s

Post » Śro wrz 10, 2008 20:55

witam wszystkich,tak mi glupio bo znow zle przeczytalam i dopiero teraz sie zorientowalam :oops: normalnie od tego niedosypiania to widze juz chyba to czego nie ma, badz to co chce :oops: przykro mi ze opiekunowie sie nie odzywaja i dalej polowa kotkow jest pod znakiem zapytania w tym Ogonek :(

,no coz rozumiem ze dalej czekamy na odzew, w takim badz razie w przyszlym tygodniu zrobie przelew na jedzonko dla Okruszka :wink:
p.IZO wczoraj znow mialam noc z przebojami,o 24:30 nie wytrzymalam i ruszylam do akcji,uciszyc sie uciszyli ale spac i tak nie moglam tak mi adrenalina skoczyla,takze niestety jestem caly dzien nieprzytomna i to pewnie tez dlatego czytam potem posty 'po swojemu' :oops: no ale tak malo czasu a tyle do zrobienia,zreszta pani to wie najlepiej.
oczywiscie usciskam mame od pani, a z kotkiem,tym biedactwem co go pani wczoraj znalazla,to ciezka sprawa,brak mi jakis rozsadnych pomyslow...gdybym tylko mogla tam byc,z pewnoscia juz by mial dom,chocby tymczasowy. :( bede trzymac mocno kciuki zeby udalo sie cos dla niego zorganizowac.pozdrawiam

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro wrz 10, 2008 20:59

Malwinka (nifredil)

Obrazek____Obrazek____Obrazek

Szaruś (Marmotka)

Obrazek____Obrazek____Obrazek____Obrazek
Ostatnio edytowano Śro wrz 10, 2008 21:17 przez agiis-s, łącznie edytowano 1 raz

agiis-s

Post » Śro wrz 10, 2008 21:10

Ida (nifredil)

Obrazek

Ramona (Diafora)
Obrazek____Obrazek____Obrazek

Murzynka (kotalizator)

Obrazek____Obrazek

agiis-s

Post » Śro wrz 10, 2008 21:12

Witam Serdecznie Wszystkich!!! Coś sennie dzisiaj na Naszym wątku. No cóż środek tygodnia, Wszyscy pewnie marzą już o wekendzie? Ale co tam Kochani! Agiss sprawiła mi dziś taką niespodziankę, że wprost zdębiałam! 8O Otwieram rano dżwi a tu trzy wory piasku! W dodatku mojego ulubionego! Wory nie ma co!, dwadzieścia kilo każdy! Jaki ratunek dla mnie, nawet nie wiecie! Ostatnio wspominałam Agiss, Ze nie wyrabiam już z piaskiem. W dodatku w hurtowni w której się zaopatrywałam już od dawna nie ma tego piasku, bo go wycofali. A teraz taka niespodzianka!!! :lol: Jesteś Kochana Agiss, jesteśmy uratowani!!! :lol: Jeśli chodzi o tego kociaka bez ogonka, to niestety nic dziś nie ustaliłam, poza tym że uwielbia puszki. Dziś już tak strasznie nie krzyczał i było całkiem znośnie! Zabrał się za jedzonko i był bardzo grzeczny. Trochę mało dla niego tej puszki zostało, bo wcześniej obdzielałam inne, ale jutro bardziej się postaram. Mały dziczek znów się dzisiaj pokazał. Latał w trawie jak szalony, bo czekał kiedy w końcu odejdę. Niestety zrobiłam mu przykrą niespodziankę i czekałam, aż kociaki się najedzą!Zostały dziś jakieś resztki dla niego. na chwilę muszę Was opuścić. Pozdrawiam Wszystkich!!! :catmilk:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro wrz 10, 2008 21:15

Trusia (e-dita)

Obrazek____Obrazek

Biedronka (mircea)

Obrazek____Obrazek____

agiis-s

Post » Śro wrz 10, 2008 21:27

Sara (wnusia)

Obrazek___Obrazek<---z Balbinką

Rekinek(Aleksandra59)
Obrazek

Honoratka
(Diafora)

Obrazek____Obrazek

agiis-s

Post » Śro wrz 10, 2008 21:29

jutro część dalsza ;)

agiis-s

Post » Śro wrz 10, 2008 21:32

Witam Serdecznie Wioro! Doskonale rozumiem Twój stan, Bo ja taki mam na okrągło! Też widzę koty tam gdie są i gzie ich wcale nie ma. Pisałam o tym wcześniej. Ja czasem jestem tak wykończona, że zapominam imion kotów we własnym domu, a co dopiero jak przygotowuję materiał ze zdjęciami dla Was!!! Zapamiętać te wszystkie imiona Kociaków, jak człowiek jest jeszcze nieprzytomny, graniczy poprostu z cudem. Pozdrawiam Cię serdecznie. O kociaka narazie się nie martw, staram się kontrolować sytuację, jak coś będzie nie tak, to będę z Agiss działać. Postaraj się jakoś odpocząć. Wyrazy uznania za odwagę cywilną! Mówię o zrobieniu wczoraj porządku z sąsiadami! :wink:

iza71koty

Post » Śro wrz 10, 2008 21:44

p.Izo ja pania tak podziwiam ze az trudno to opisac... :cat3: :catmilk: :aniolek: spamietac tyle imion to naprawde nie latwa sprawa a przy tylu obowiazkach i cezkiej ,codzienej pracy naprawde mozna dostac krecka,a pani radzi sobie znakomicie,ja mam narazie zliczonych szesc kotow na dachu,zagladajacych do misezki ktora im codziennie wystawiam a i tak imiona mi sie myla a czasem to wrecz nie moge sobie przypomniec :oops: pozdrawiam

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro wrz 10, 2008 21:57

Wioro! Zapomniałam dodać, że Twój Filipciu na dobre zadomowił się na moim podwórku i chyba coś więcej go łączy z Ramoną, bo stale są blisko siebie. Ramona wywaliła dziś ciałko na słońce a Filipek stał i patraał jak zauroczony. Agiss dziś umieściła zdjęcie Ramony. Filipek nie będzie miał łatwo, bo Ramona, to typ dominujący. W każdym razie zrobiłam Filipkowi dziś zdjęcia, jak wcina Twoją puszkę. Wkrótce sama zobaczysz jak zajadał. Pozdrawiam :lol: Niestety nie będzie małych Filipków, Ramona jest wysterylizowana od dawna! :wink:

iza71koty

[poprzednia][następna]