aaaaa, zapomniałam się ucieszyć z Cardiamidka II

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:aaaaa, zapomniałam się ucieszyć z Cardiamidka II![]()
pisiokot pisze:Pani wie, że zęby są do remontu, że trzeba zrobić badania, pokazać go wetowi itp. Wie, że kot sika bo ma np. zapalenie pęcherza, a nie dlatego, że robi na złość itp. Że najpierw musi poznać dom, oswoić się itp.
Pani jest zootechnikiem, podstawowe sprawy są dla niej oczywiste. Myślę, że to będzie dobry, ciepły dom. A Dyźka będą miziać z włosem i pod włos sześcioma ręcyma bo już się nie mogą doczekać
pisiokot pisze:Jak już Asia coś wybierze, to umówicie się z Mokkunią, żeby się do znalazało w dostawie Mokkuniowej, a ja sobie od Ani odbiorę.
Georg-inia pisze:pisiokot pisze:Jak już Asia coś wybierze, to umówicie się z Mokkunią, żeby się do znalazało w dostawie Mokkuniowej, a ja sobie od Ani odbiorę.
bardzo się cieszę z Dyźka, ale to zdanie musiałam przeczytać 3 razy, żeby skumaćjakoś zapomniałam, że Mokka ma Anka na imię, za to pamietałam, że Pisiokotek też i bardzo się zastanawiałam, jak to Pisiokot będzie odbierać transporter od siebie samej
Magija pisze:Pisiokotku - w ponedziałek po południu Simbik z dogo jedzie z Łodzi do Gdańska, moze to lepsze rozwiązanie dla Dyziulka, zabrało by się go w niedzielę i w poniedziałek by pojechał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], lucjan123 i 51 gości