Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 9:30 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

gosiaa pisze:Oj Asieńko jak dobrze czytać takie dobre wieści o Twoim stadku :) To znaczy ja już się pogubiłam i w sumie to nie wiem, czy Woluś to już część Twojego stałego stadka, czy będzie szukał domu, czy jeszcze nie wiadomo :)

Gosiu, ogłoszenia zrobię, ale też się pogubiłam :wink: Teraz w głowie mam tylko jedno- zdrówko Footerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 13, 2009 9:29 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

W ten weekend napiszę wreszcie ogłoszenie, chociaż czuję się jak ostatni zdrajca :(
Woland jest jednak bardzo zestresowany - czasami zasypia przy mnie i o tym zapomina, ale generalnie brakuje mu poczucia bezpieczeństwa :cry: Pewnie nie można się temu dziwić, przecież On cierpi i nie można liczyć na to, że prędko zapomni o tym co stracił... Przez moment uwierzyłam, że Woluś już ochłoną, ale był to przedwczesny, życzeniowy entuzjazm. Martwię się bardzo, bo nie wiem co jest dla niego najlepsze :oops: Zrobię ogłoszenie, zamówię kropelki Bacha i dam czasowi czas...
Bardzo Was proszę o kciuki za mojego Wolanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maleńka PiPi ma się wreszcie bardzo dobrze i mam nadzieję, że już tak zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lis 13, 2009 10:23 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak się uda to wpadnę w weekendzik odwiedzić Wolanda i resztę ferajny.
Teraz ruszam na miasto :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 13, 2009 12:42 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Asiu no pewnie że trzymamy, wiem że chcesz wybrać opcję najlepszą dla Wolanda :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 13, 2009 13:21 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Asiu,
jak się da czasowi czas
to się wszystko ładnie naturalnie ucukruje :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie lis 15, 2009 19:12 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Oby Pipi już nie chorowała,a Woland znalazł swoja życiową ostoję i oby juz nigdy nie musiał szukac nastepnego domu!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 16, 2009 13:40 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Zaglądam po weekendowo i gorąco pozdrawiam
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Wto lis 17, 2009 9:00 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Woluś, który nie lubi lampy błyskowej :wink:

Obrazek

A tu zagadka, w czyim towarzystwie odpoczywa magiczny kot :wink:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lis 17, 2009 9:14 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Ja mam inną zagadkę: gdzie ogłoszenia :twisted: :wink:

Mina na pierwszej fotce :ryk: :ryk: :ryk: a na tej drugiej to chyba z Kelly :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 17, 2009 9:16 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

gosiaa pisze:Ja mam inną zagadkę: gdzie ogłoszenia :twisted: :wink:

o to to to! :twisted: ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 17, 2009 9:39 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Gosiu, wygrałaś kolejny forumowy konkurs :wink: 8) Tak, to dobrusia Kellusia :1luvu:
Muszę się zastanowić nad nagrodą, bo przeciw żywym darom protestujesz :wink: Może weekend dla całej rodzinki nad jeziorem polodowcowym, w urokliwej okolicy, w której panuje zdrowotny mikroklimat :wink: W pakiecie nocleg z wyżywieniem, towarzystwo szalonej psiny i łobuziastych kotecków oraz pewnej tłustej Dużej :mrgreen:

A dla Cioci Ingi mamy nagrodę pocieszenia: pakiet jak wyżej + długą rozmowę telefoniczną z jerzykowką - wkrótce :mrgreen:

Zrobię, zrobię te ogłoszenia :oops: :roll: Dzisiaj jeszcze wet po pracy, a potem do roboty :strach: Chociaż nie wiem czy mam dzisiaj odpowiedni nastrój, bo w drodze do pracy też zdobyłam nagrodę - mandat za przekroczenie prędkości :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lis 17, 2009 12:22 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

jerzykowka pisze: zdobyłam nagrodę - mandat za przekroczenie prędkości :evil:

Pirat drogowy z jerzykowki :wink: :roll: :mrgreen:

Petka

Post » Wto lis 17, 2009 14:19 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Petka-P1 pisze:
jerzykowka pisze: zdobyłam nagrodę - mandat za przekroczenie prędkości :evil:

Pirat drogowy z jerzykowki :wink: :roll: :mrgreen:

Taaa... , a że prędkość dozwoloną przekroczyłam o 100%, to mi Grand Price wręczyli :evil: :roll: :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lis 17, 2009 14:36 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

jerzykowka pisze: Taaa... , a że prędkość dozwoloną przekroczyłam o 100%, to mi Grand Price wręczyli :evil: :roll: :evil:

uuuups, zabolało pewno :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 17, 2009 14:50 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze: Taaa... , a że prędkość dozwoloną przekroczyłam o 100%, to mi Grand Price wręczyli :evil: :roll: :evil:

uuuups, zabolało pewno :(

Niestety :( Ile byłoby kociego żarełka... Będziemy ćwiczyć cnotę wstrzemięźliwości :twisted: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]