Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 26, 2008 14:01

Jeszcze bedziesz miala; zycie jest dziwne i pelne niespodzianek!

Buzi od Fiony

ObrazekObrazek
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Nie wrz 28, 2008 18:51

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
zaraz wkleje troche wiecej Kelly :D A te przystawki na stole to Jerzyk, Planeta i Myszka :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie wrz 28, 2008 18:56

Na pierwszym zdjeciu jeszcze jakis czarny doopal sie zaczail na krzesle 8) , caly czarny, chiba nie Woland?
Obrazek

Chat

Post » Nie wrz 28, 2008 19:05

Fajne startery:)
Czyli Planeta i Woland nie szukają już domu? Czy szukają?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie wrz 28, 2008 19:26

Ten czarny przyczajony to Demon :wink:

Woland juz znalazl dom w Łodzi :D i w niedziele go tam odwioze, bo teraz urlopowalam. A Planeta zostala :wink:
Teraz szukamy domkow dla 2 maluszkow, ktore u mnie tymczasuja (mam nadzieje, ze znajda sie jak tylko je wylecze. No ale nie moglam czekac az ktos inny sie nimi zajmie, bo to mogloby dlugo potrwac :wink: Dziewczyny zakocone :( )

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A tu moja Kellunia zasluchana w dzwieki burzy i przegladajaca sie w lustereczku :D To sa zdjecia z okresu tuz przed sterylka, reraz jest jeszcze piekniejsza :oops: Nastepne juz beda mniej nudne, bo z innych miejsc :wink:
Staralam sie uwiecznic Kellusiowa faldeczke tluszczyku
8)
Jeszcze cos dokleje dzis :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Nie wrz 28, 2008 19:49

url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/140170]Obrazek[/url] Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ta pierwsza fotka przedstawia ulubiona figure Kelly- "swiece" 8) Niestety trudno mi sfotografowac nasze wspolne zabawy.
Nastepne fotki mojej Prymulki juz w nowych wnetrzach, to bedzie mniej monotonnie :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie wrz 28, 2008 20:22

A na dobranoc sesja lozkowa, troche bardziej kolorowa :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Na zdjeciu powtorzonym spi Saruś, to jego debiut na tym forum. Pewnie dlatego mi sie zdublowal.
Balagan w tle to moja robota, a zżarta kanapa w tle to robota szalonej Meli :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie wrz 28, 2008 21:12

Daria i Jas przesylaja caluski szalonej Meli. Bardzo cieplo wspominaja nasza wizyte i zabawe z psica. :D
Obrazek

Chat

Post » Pon wrz 29, 2008 8:05

Obrazek

ale fotka 8O cudo :love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 29, 2008 10:24

Chat pisze:Daria i Jas przesylaja caluski szalonej Meli. Bardzo cieplo wspominaja nasza wizyte i zabawe z psica. :D

Mela tez pozdrawia Twoje wspanile pociechy i czeka na Wasza kolejna wizyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fotka, ktora wybrala Inga dowodzi, ze Mela, mimo ze szalona to... :D Nawet Kelly- boidupiec ja lubi :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon wrz 29, 2008 10:30

Zdjęcia sło-dzia-ste ! :love:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon wrz 29, 2008 15:36

jerzykowka pisze:Obrazek

Czy to Kellusia? A z kim Ona się tak przytula?

jerzykowka pisze:Obrazek

na tej fotce poległam :love:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 29, 2008 20:36

Gosiu, burasia na tych dwoch zdjeciach to Myszka (na gornym udaje pryszcz na doopalu Planety, a na dolnym ksiezniczke :wink: ).
Kellusia kiedy jest z inna istotka, to jest tak przyjaznie zaaferowana, ze nie ma mowy o snie :D Juz niedlugo bedzie z reszta na stale i wtedy sie zobaczy. Chwilowo czesto zostawiam uchylone drzwi do jej "apartamentu" i modle sie zeby decyzje o wyjsciu na pokoje podjela za mnie :oops: A jej ani to w glowie, za to reszta chetnie wlazi do niej i tak sobie urzeduja. Ona musi miec bardzo duzo czasu na podjecie kazdego kroku (w odniesieniu do niej ja tez :oops: - Ona jest taka delikatna psychicznie, ze zalacza mi sie nadopiekunczosc), a ja nie chce nawet odrobine zachwiac jej poczucia bezpieczenstwa.

mialam dzis byc z Planeta u weta, ale slabo sie czulam i przelozylam. Mialam dzis transportowac kociaka i tez przelozylam. Chyba rowniez terapia fizyczna by sie przydala :wink:
Ale juz mi lepiej, wiec hops na forum :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto wrz 30, 2008 12:51

Kiniu, ja juz powkklejalam fotow a fotow. Czekamy na zdjecia przecudnych minibusow :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto wrz 30, 2008 12:59

Przeciez pare Ci juz wkleilam... Milosc nadal szaleje. Za oknami dzisiaj szaro, mokro i zimno, wiec Chanelle postanowila nie wychodzic. Zadekowala sie w garderobie na najwyzszej polce, tam zaden Minibus jej nie bedzie przeszkadzal.
Rano pojechalam po zakupy wiec cala trojka uraczyla sie mielona wolowina. Zabawnie wygladalo jak wszyscy namietnie sie myli po wyzerce. A zdjecia juz zaczynaja byc nudne, te koty ciagle sa razem i ciagle sie kochaja...
Obrazek

Chat

[poprzednia][następna]