zosia&ziemowit pisze:Zosia tym razem nie zapomniała
Tym razem

Innym razem też nie zapomniała tylko jej się terminy poprzesuwały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zosia&ziemowit pisze:Zosia tym razem nie zapomniała
kotalizator pisze:
Tak jak pisałam, w przypadku tych kobiet nie mamy do czynienia z problemem braku funduszy na sterylki - sterylki robi TOZ (gwoli ścisłości - 700 sterylizacji rocznie opłaca miasto, a TOZ zawsze jeszcze coś dorzuca do tej puli).
Problem leży w braku funduszy na żywność, a kocięta są niestety karmione najtańszą karmą.
Będę Was informować o wpływach na konto i proszę powiedzcie w jaki sposób chcecie pomóc tym kobietom, co kupić.
bo Zosia jest zakrętas z piruetempixie65 pisze:zosia&ziemowit pisze:Zosia tym razem nie zapomniała
Tym razem![]()
Innym razem też nie zapomniała tylko jej się terminy poprzesuwały
ziemowit pisze:bo Zosia jest zakrętas z piruetempixie65 pisze:zosia&ziemowit pisze:Zosia tym razem nie zapomniała
Tym razem![]()
Innym razem też nie zapomniała tylko jej się terminy poprzesuwały![]()
![]()
![]()
jak Dreptak w Lozannie, na mistrzostwach swiata w jeździe figurowej na lodzie
pixie65 pisze: Wszystkiemu winne są pewne zakrzywienia czasoprzestrzeni, które powodują przesunięcia, niezależne od Zosi.
tego Dreptaka ???pixie65 pisze: Ale Zosia na pewno pamięta, i w niczym nie przypomina tego...Dreptaka...
ziemowit pisze:w domu się też wszystko przesuwa
ziemowit pisze:tego Dreptaka ???![]()
ech... może nie tak wizualnie, jak to pisał Waligórski, ale Zosia też potrafi zakręcić...
o!!! takim piruetem, że hoho!
dziewięć poltergeistów i jeden potargaist - capo di tutti capipixie65 pisze: A może macie poltergeista...![]()
florida_blue pisze:Witam po dłuuuugiej nieobecnosci
Marta dostarczyła mi szczegółowa rozpiskę i w związku z tym chciałam podziękować za pomoc i przekazać co zrobiłysmy za przekazane pieniążki:
łacznie 10 kotek wysterylizowanych
1 kocurek (młodzieniec p. Bożenki)
20 zł na lekarstwa dla kociat
4 opakowania provery
i ....
przy okazji wyciagnełysmy ze schroniska 11 kociąt !!!!!! (i one wszystkie znalazły domki dzięki zaprzyjaznionemu domkowi tymczasowemu !!!!! )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
florida_blue pisze:Witam po dłuuuugiej nieobecnosci
Marta dostarczyła mi szczegółowa rozpiskę i w związku z tym chciałam podziękować za pomoc i przekazać co zrobiłysmy za przekazane pieniążki:
łacznie 10 kotek wysterylizowanych
1 kocurek (młodzieniec p. Bożenki)
20 zł na lekarstwa dla kociat
4 opakowania provery
i ....
przy okazji wyciagnełysmy ze schroniska 11 kociąt !!!!!! (i one wszystkie znalazły domki dzięki zaprzyjaznionemu domkowi tymczasowemu !!!!! )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 141 gości