Ale Bunia nadaje prawie nieustająco... wstaję z łóżka - Bunia "griuuu?", ide do kuchni - Bunia "mhrauu", jestem w łazience - Bunia "gruhu", potem idzie do TZ siądzie obok niego i dalej swoje "mhriau???" i tak w kółko...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vivien pisze:O jej kocięctwo to się nie martwię, niech sobie będzie dzieciaczkiem jak długo chce - choć czasem wygląda jakby była głupolkiem![]()
![]()
Ale Bunia nadaje prawie nieustająco... wstaję z łóżka - Bunia "griuuu?", ide do kuchni - Bunia "mhrauu", jestem w łazience - Bunia "gruhu", potem idzie do TZ siądzie obok niego i dalej swoje "mhriau???" i tak w kółko...
vivien pisze:Czyżby miaucooniarze zapadli w sen zimowy??
vivien pisze:O jej kocięctwo to się nie martwię, niech sobie będzie dzieciaczkiem jak długo chce - choć czasem wygląda jakby była głupolkiem![]()
![]()
majowka pisze:vivien pisze:O jej kocięctwo to się nie martwię, niech sobie będzie dzieciaczkiem jak długo chce - choć czasem wygląda jakby była głupolkiem![]()
![]()
Cudne jest to coonowe gadanie i swiergolenie:-) uwielbiam to:-)
Gabys pisze:Odrastanie włosa trwa ok. roku...
Wiem bo zaraz po przywiezieniu Bonda ktoś przysiadł mu czubek ogona i miał w tym miejscu paskudne "wygryzienie". Teraz - po kilku miesiącach (od lipca) ma te włosy tej długości co rosnące wyżej. Sprawiają wrażenie, jabky były takie równo ucięte.
Cierpliwości potrzeba. Nic więcej - no może coś na porost sierści...
Gabys pisze:Co to za sposób? Bardzo chętnie bym go poznałaMoże ogon Bonda szybciej by odrósł...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości