Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:phoenix6 pisze:Anna61 pisze:Co do koteczki to będzie bardzo ciężka przeprawa. Kotka jest naprawdę mega agresywna gdy tylko próbuję cokolwiek zrobić u mniej w klatce. Wczoraj nawet mnie dziabnęła pazurem ze wściekłości, potem gdy wodę zmieniałam to strasznie kuliła główkę i całe ciałko przed moją rękąa ja sama się bałam by mnie znowu nie trafiła.
To zachowanie świadczy o tym że mogła być bita
Daleka jestem od osądzania czy była bita, bo mam kota Dzidka który wrócił z adopcji, bo bardzo się bał i też by mógł ktoś stwierdzić, że może był u mnie bity viewtopic.php?f=1&t=176831&p=11740260&hilit=Dzidek+wr%C3%B3ci%C5%82#p11739903 a do mnie jest miziak niesamowity https://www.olx.pl/oferta/czekalem-na-c ... jnh1b.html
mziel52 pisze:Każdy kot jest inny, i o ile metoda eliminująca jest podobna, to dieta może okazać się inna.
A poza tym jeszcze nie ma wyników krwi.
włóczka pisze: no to czekamy i zaglądam do kontenerka. Pomrugałyśmy sobie, dałam palec, powąchała, a potem patrzy na mnie i zaczyna wykręcanie łebka bródką do góry. No doobra, skoro chcesz... Włożyłam rękę, a ona daje się głaskać, łebek w rękę wkłada, wywraca się, mruczenie nawet było... Owszem, zostałam też owarczana. Jak przestałam głaskać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, Marmotka i 104 gości