CoToMa pisze:Jeśli ma słaby apetyt to może spróbować podać np. mirtor?
?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Jeśli ma słaby apetyt to może spróbować podać np. mirtor?
ewar pisze:Ależ nie ma o czym mówić, chciałam pomóc, ale nie wyszło, przykro mi.
(...).
ewar pisze:Mnie się wydaje, że jest jakaś poprawa.Przede wszystkim kot odrobinę sam je, a to już coś.(...)
Horek pisze:Marcelibu, walczymy. Ale kurcze, są też pewne granice. Jeśli kot przestanie jeść, będzie miał problemy z oddychaniem- nie zawaham się mu skrócić tego cierpieniaNa razie jest ok, polepszyło mu się po sterydzie (co nie oznacza, że jest lepiej!) . On też jest od 2 tygodni mordowany codziennie wizytami, wyje, wierzga, ma dość. Jednak ma jeszcze szansę. Choć dziś uslyszałam, że rokowania są złe. I proszę, nie piszcie mi po raz kolejny, że to nie fip, bo negatywny test tego nie wyklucza (wetka powiedziała mi to długo przed wynikami). Jeśli leczenie nie będzie pomagać to niestety będzie to oznaczać fip. On dostaje antybiotyk, który ma szerokie działanie. Jeśli po nim nie będzie poprawy (płynu będzie nadal przybywać i przybywać) to ile tak można w tym trwać... Jutro jeśli mu przybędzie to najprawdopodobniej odciągną mu żeby poczuł ulgę. Ale to chwilowe rozwiązanie i bolesne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1418 gości