Wiejskie Kociambry-nadszedł czas kastracji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 30, 2015 6:04 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Oby upałów nie było, bo te wszystkie kołnierze, ortezy, są strasznie męczące
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 30, 2015 6:30 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

mamaGiny pisze:korale prima sort, nie każdy może :ok:
ale obyś jak najszybciej je cisnęła w kąt :ok:

szkoda że nie czerwone korale :lol:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto cze 30, 2015 6:32 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

MalgWroclaw pisze:Oby upałów nie było, bo te wszystkie kołnierze, ortezy, są strasznie męczące

już mi parzy szyję,a teraz ma być ładna pogoda,a ja w szaliko-koralach
bleee ,pakuję łapę z chusteczką dla niemowląt i wycieram a wieczoram to już muszę zdjąć na chwilę i umyć karczycho bo by mi chyba skóra z niego zlazła

Kociama

Post » Wto cze 30, 2015 6:34 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Iwuś - obyś jak najszybciej wyzdrowiała i mogła zdjąć te korale :ok: :ok: :ok: :ok: . A w takiej pozycji zdjęcie robione telefonem nawet Miss Universum by zbrzydziło, więc się tym nie przejmuj.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 30, 2015 8:10 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Iwuś, jak najszybszego zdjęcia tej kolii Ci życzę! :ok: Nie żebyś źle wyglądała, bo ładnemu to we wszystkim ładnie, ale niewygodne to na pewno jak cholera. Wracaj do zdrowia! Buziaki :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto cze 30, 2015 13:16 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Alienor pisze:Iwuś - obyś jak najszybciej wyzdrowiała i mogła zdjąć te korale :ok: :ok: :ok: :ok: . A w takiej pozycji zdjęcie robione telefonem nawet Miss Universum by zbrzydziło, więc się tym nie przejmuj.

:D Dziękuję

Kociama

Post » Wto cze 30, 2015 13:17 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Lemoniada pisze:Iwuś, jak najszybszego zdjęcia tej kolii Ci życzę! :ok: Nie żebyś źle wyglądała, bo ładnemu to we wszystkim ładnie, ale niewygodne to na pewno jak cholera. Wracaj do zdrowia! Buziaki :D

Słonko rozbawiłas mnie tym ładnym :lol:
Wrócę do zdrowia przecież wiesz jaki ze mnie uparciuch

Kociama

Post » Wto cze 30, 2015 13:19 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Kociama pisze:Chciałam podziękować Dziewczynom w Funduszu Pokrzywkowego za wsparcie dla Kociastych
wczoraj na konto wpłyneła 100-wa,Dziękie Wielkie Dziewczyny
rozliczenie w pierwszym poście będzie :1luvu:

Dziękuję za Wsparcie w postaci karmy i żwirku
czarno-czarni,zabers,Agneska,Kamica,jaj siostra,mamaGiny
wklejam foty pierwszej przesyłki

Obrazek Obrazek

Pozdrawiam Was prosto z wyrka,prawda jakie modne tego lata korale mam na szyi?
matko cierpienie okropnie postarza gębę :oops:

Obrazek

Kolejna paczka doszła ,jeszcze raz wielkie Podziękowanie dla Darczyńców :1luvu:
obstawa nie pozwoliła mi ładniejszych fotek zrobić :lol:
Obrazek Obrazek

Kociama

Post » Wto cze 30, 2015 13:31 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Na zdrowie kiciuchom!
F.P.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Śro lip 01, 2015 19:17 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Trzymajcie się tam ciepło w Kociamowie :). Zdrowia dla Ciebie, Iwuś i dla futerek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 01, 2015 21:41 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lip 02, 2015 6:11 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Ja-Ba pisze:Na zdrowie kiciuchom!
F.P.

Dziękujemy,zajadają ze smakiem kociaki :D
wczoraj P.Danusia podjechała po karmę dla Dziczków,wyręcza mnie kobitka ,dobry z niej człowiek
zresztą latem często to robi ,zimą musze sobie radzić sama
powiedziała mi że mogę pobyć na długim urlopie :ok:

Kociama

Post » Czw lip 02, 2015 6:11 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Alienor pisze:Trzymajcie się tam ciepło w Kociamowie :). Zdrowia dla Ciebie, Iwuś i dla futerek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wy też się trzymajcie,Zdrowiej Alienorku bo i Ciebie coś ciągle dopada :(

Kociama

Post » Czw lip 02, 2015 6:22 Re: Wiejskie Kociambry-Wielkie ałaaa,ale damy radę :)

Witajcie Dziewczyny Kochane :1luvu:
Przesłuchanie przełożyli na dzisiaj,mam nadzieję ze nie zadzwonią że znowu przekładają,kurcze jak ta Policja ma czas ze wszystkim
Pogoda cudna ale wiadomo na poprawę pogody bardziej cierpię ,do tego pełnia i całe ciało mnie tak boli a szczególnie ta moja głowa że ledwo ciągnę
trochę mi smutno bo moja planowa rehabilitacja musi poczekać,przesunięta została na Styczeń ze względu na ten uraz którego doznałam
Została jeszcze opcja taka,jeśli szybciej poczuję się lepiej i badania nie wykażą poważnych zmian to mogę wcześniej wziąć rehabilitację pełnopłatną,ale tamta nie przepadnie i w styczniu będe miała znowu tą planowaną
Kociaki wczoraj były padnięte bo zimno i deszczowo było tak długo a wczoraj już upalnie
troszkę te skoki temperatur się odbijają na zdrowiu bo kichać mi zaczeły biedaczyska

Babunia znowu ropienie ucha ,antybiotyk włączony,leczymy paliatywnie bo już inaczej sie nie da
Wczoraj wieczorem poszliśmy z nią na spacerek do ogrodu,szalała jak zdrowa Kotka,tyle energii w niej jeszcze

Wiecie jakie jaja? już drugi raz przyszło mi doładowanie telefonu za 10zł 8O
sama tego nie zrobiłam,czy tu są Mikołaje w lipcu się objawiające?
Dziękuję z całego serca bo wiem że to Wy Dziewczyny
tylko przyznac mi się tu proszę bo nie wiem Komu podziękować
ja myślę że jedną 10tkę to Dorota od Mru doładowała ,ale ta druga dyszka?

Ściskam Was mocno
IWA-walcząca jak lwica z przeciwnościami losu

Kociama

[poprzednia][następna]