Nie interesuje mnie jak Szenila rozliczać się będzie z color1.
Interesuje mnie natomiast co się dzieje z Małą Mi, a o tym cicho

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:i uważam, że ma rację, że nie ujawnia skoro nie żądają tego darczyńcy
color1 pisze:
ale faktycznie analogia podobna do owsiaka, on też strzelił focha i nie zamierza nikomu dociekliwemu ujawniać przepływów finansów w fundacji ani spółkach córkach... bo nie i już.
p/s tylko zaznaczę, że nadal czekam na odpowiedź od szenili w mojej sprawie, póki co - cisza.
asiek o pisze:color1 pisze:
ale faktycznie analogia podobna do owsiaka, on też strzelił focha i nie zamierza nikomu dociekliwemu ujawniać przepływów finansów w fundacji ani spółkach córkach... bo nie i już.
No właśnie,jak ktoś jest uczciwy przez duże U to nie oburza się jak furiat gdy ktoś pyta o finanse ,tylko spokojnie odpowie.Fundacja to duża i odpowiedzialna sprawa.
floxanna pisze:asiek o pisze:color1 pisze:
No właśnie,jak ktoś jest uczciwy przez duże U to nie oburza się jak furiat gdy ktoś pyta o finanse ,tylko spokojnie odpowie.Fundacja to duża i odpowiedzialna sprawa.
Też bym strzeliła focha, gdybym była złachana jak koń po westernie, a ktoś by mi zawracał zadek o to, co może sobie sprawdzić sam, poświęcając 5 minut na grzebanie w necie :>
charm pisze:floxanna pisze:asiek o pisze:color1 pisze:
Też bym strzeliła focha, gdybym była złachana jak koń po westernie, a ktoś by mi zawracał zadek o to, co może sobie sprawdzić sam, poświęcając 5 minut na grzebanie w necie :>
to niestety nie jest 5 minut grzebania - nie każdy ma konto na fb, i nie każdy chce z fb korzystać - bardzo dobrze rozumiem brak czasu itd, ale skoro wątek zaczął się tutaj, to także tutaj powinny być jakieś informacje, choćby na zasadzie ctrl+c, ctrl+v...
np ja jestem bardzo zainteresowana dalszym losem koteczki, ale nie będę tych informacji szukała na fb
i choć podziwiam szenilę za to, co robi, to uważam, że brak informacji tutaj, skoro tutaj zaczęła wątek, jest trochę nie w porządku
floxanna pisze:
A nie, ja nie o Szenili, tylko o fochu Owsiaka.
mamamariana pisze:Ja też. Mam dodane do obserwowanch i tez czekam na wieści o Kici.
Facebooka nie mam i nie chcę miec. Tu poznałam losy Kotki i tu czekam na dalsze informacje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Loganbar i 45 gości