Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 18, 2014 9:56 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Zejdźmy już ze spraw finansowych.
Nie interesuje mnie jak Szenila rozliczać się będzie z color1.
Interesuje mnie natomiast co się dzieje z Małą Mi, a o tym cicho :cry:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob sty 18, 2014 9:58 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

puszatek pisze:i uważam, że ma rację, że nie ujawnia skoro nie żądają tego darczyńcy :ok:

Owsiak jak najbardziej "ujawnia".
Bo żądają tego od niego przepisy obowiązujące w tym kraju.

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Sob sty 18, 2014 11:45 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

color1 pisze:
ale faktycznie analogia podobna do owsiaka, on też strzelił focha i nie zamierza nikomu dociekliwemu ujawniać przepływów finansów w fundacji ani spółkach córkach... bo nie i już.

p/s tylko zaznaczę, że nadal czekam na odpowiedź od szenili w mojej sprawie, póki co - cisza.

No właśnie,jak ktoś jest uczciwy przez duże U to nie oburza się jak furiat gdy ktoś pyta o finanse ,tylko spokojnie odpowie.Fundacja to duża i odpowiedzialna sprawa.
Tak jak inni chcę nowych wiadomości o zdrowiu koteczki :1luvu: :1luvu:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Sob sty 25, 2014 13:12 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Szenilo odbierz priva proszę.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Sob sty 25, 2014 14:20 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

asiek o pisze:
color1 pisze:
ale faktycznie analogia podobna do owsiaka, on też strzelił focha i nie zamierza nikomu dociekliwemu ujawniać przepływów finansów w fundacji ani spółkach córkach... bo nie i już.

No właśnie,jak ktoś jest uczciwy przez duże U to nie oburza się jak furiat gdy ktoś pyta o finanse ,tylko spokojnie odpowie.Fundacja to duża i odpowiedzialna sprawa.

Też bym strzeliła focha, gdybym była złachana jak koń po westernie, a ktoś by mi zawracał zadek o to, co może sobie sprawdzić sam, poświęcając 5 minut na grzebanie w necie :>

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Sob sty 25, 2014 14:37 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

floxanna pisze:
asiek o pisze:
color1 pisze:

Też bym strzeliła focha, gdybym była złachana jak koń po westernie, a ktoś by mi zawracał zadek o to, co może sobie sprawdzić sam, poświęcając 5 minut na grzebanie w necie :>

to niestety nie jest 5 minut grzebania - nie każdy ma konto na fb, i nie każdy chce z fb korzystać - bardzo dobrze rozumiem brak czasu itd, ale skoro wątek zaczął się tutaj, to także tutaj powinny być jakieś informacje, choćby na zasadzie ctrl+c, ctrl+v...
np ja jestem bardzo zainteresowana dalszym losem koteczki, ale nie będę tych informacji szukała na fb :(
i choć podziwiam szenilę za to, co robi, to uważam, że brak informacji tutaj, skoro tutaj zaczęła wątek, jest trochę nie w porządku :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob sty 25, 2014 14:41 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

charm pisze:
floxanna pisze:
asiek o pisze:
color1 pisze:

to niestety nie jest 5 minut grzebania - nie każdy ma konto na fb, i nie każdy chce z fb korzystać - bardzo dobrze rozumiem brak czasu itd, ale skoro wątek zaczął się tutaj, to także tutaj powinny być jakieś informacje, choćby na zasadzie ctrl+c, ctrl+v...
np ja jestem bardzo zainteresowana dalszym losem koteczki, ale nie będę tych informacji szukała na fb :(
i choć podziwiam szenilę za to, co robi, to uważam, że brak informacji tutaj, skoro tutaj zaczęła wątek, jest trochę nie w porządku :(

A nie, ja nie o Szenili, tylko o fochu Owsiaka.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Sob sty 25, 2014 15:46 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

floxanna pisze:
A nie, ja nie o Szenili, tylko o fochu Owsiaka.

No tak, akurat informacje dotyczące finansów Orkiestry są łatwe do sprawdzenia. Stąd porównanie nie bardzo trafione jak dla mnie.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Sob lut 01, 2014 11:28 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Czy ktoś z TOP INNI zagląda tu jeszcze (na forum albo do tego wątku) ?
kot też człowiek...
04.06.2018 Myszunia [*]
13.08.2013 Lesio [*]

color1

Od: Czw cze 27, 2013 11:52

Post » Sob lut 01, 2014 13:15 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Ja zaglądam i czekam az ktoś coś o małej napisze. Chcialam wiedzieć czy znalazła dom....
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30

Post » Sob lut 01, 2014 15:03 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Ja też liczę na wiadomości o koteczce.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob lut 01, 2014 18:17 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

no i my toże
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 02, 2014 21:20 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

I ja :kotek:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie lut 02, 2014 21:23 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Ja też. Mam dodane do obserwowanch i tez czekam na wieści o Kici.
Facebooka nie mam i nie chcę miec. Tu poznałam losy Kotki i tu czekam na dalsze informacje...
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Nie lut 02, 2014 21:39 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

mamamariana pisze:Ja też. Mam dodane do obserwowanch i tez czekam na wieści o Kici.
Facebooka nie mam i nie chcę miec. Tu poznałam losy Kotki i tu czekam na dalsze informacje...

Na FB też cisza :roll: https://www.facebook.com/events/540586829342940/
Ostatni wpis z 10.01
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30

[poprzednia][następna]