Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elisabeta pisze:A dziś Masza na mnie nafuczała czy naprychała. Sama nie wiem. Może zrobiłam zbyt gwałtowny ruch albo kicia była rozdrażniona ciemnym, deszczowym porankiem. A może to mój kaptur, w którym widziała mnie pierwszy raz.![]()
koteczekanusi pisze:Elisabeta pisze:A dziś Masza na mnie nafuczała czy naprychała. Sama nie wiem. Może zrobiłam zbyt gwałtowny ruch albo kicia była rozdrażniona ciemnym, deszczowym porankiem. A może to mój kaptur, w którym widziała mnie pierwszy raz.![]()
Moje koty dziwnie na mnie reagują, kiedy występuję w ręczniku na głowie. I w maseczce chyba też.
Arcana pisze:Jaszko, jesli mozesz zrobic zdjecia, to moze od razu zrobimy bazarek i wysylki by szly bezposrednio od Ciebie? Nie bardzo mam czas jeszcze zajmowac sie fantami i latac na poczte. Oprocz tych misiow szukam domow jeszcze 10 kociakom w zestawach 1, 2, 3 i 4, wiec ciagle siedze w ogloszeniach i korespondencji, potem wizyty PA i transporty. Full service adopcyjny![]()
Bazarek na Miau to zadna filozofia, mniej wymogow niz na Dogo, nie ma zadnych rozliczen i potwierdzen beneficjenta. Ja tez nigdy nie robilam bazarku, na zadnym forum. Konto to nie problem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 662 gości