Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Ja bym na Twoim miejscu na tydzień zamieszkała w tym mieszkaniu z kotami, a do własnych dochodziła. Przyspieszyłoby to sprawę.
kasia1568 pisze:Marzenko co to znaczy "odkochała" co jej się zmieniło i dlaczego?.
Co u Kornelki?
Marzenia11 pisze:Nissan wybiegł prosto do łazienki i po kilku probach wdrapania się po kafelkach pod sufit zaklinował się sam za bateriąłapki tylne za kurkiem od ciepłej wody, przednie - od zimnej wody, wystawał łepek jedynie i w ten sposób, przy uzyciu dwóch par rąk udało się na raty podac lek. A potem cały czas tam siedział i chyba mu się ta miejscówa podobała.
Marzenia11 pisze:Jeep![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Nissan wybiegł prosto do łazienki i po kilku probach wdrapania się po kafelkach pod sufit zaklinował się sam za bateriąłapki tylne za kurkiem od ciepłej wody, przednie - od zimnej wody, wystawał łepek jedynie i w ten sposób, przy uzyciu dwóch par rąk udało się na raty podac lek. A potem cały czas tam siedział i chyba mu się ta miejscówa podobała.
Marzenia11 pisze:asia2 -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam króciuteńki filmik na ktorym trochę widać jak Jeep wywija ogonem. Bo to naprawdę nie jest standardowo. On nim majta po przekątnej, tak od niechcenia w przypadkowym kierunku itp. Nie tylko lewo-prawo czy góra-dół. To fajny kocurek jest,naprawdę. I bardzo ładny, taki płowy, piaskowy.. naprawdę korci mnie wysłanie pani mmsa z pozdrowieniami
Plus do tego te słodkie balansowanie na długich podgiętych łapach...
asia2 pisze:i co się tak zaśmiewa z moich mrzonek![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:poszedł mmsjak mi odpisze to dam znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości