ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 30, 2013 23:34 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

zamykam na fb wydarzenie Czarnuszka, bardzo mi żal, że jemu się nie udało, ale z drugiej strony zaangażowanie osób, które brały w jego ratowanie przywraca mi wiarę w ludzi...jest nas garstka, może garść, i dlatego warto, warto podejmować walkę.
jo.anna

Post » Pon lip 01, 2013 20:32 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Po śmierci naszego Czarnuszka wpłynęły jeszcze pieniążki na ratowanie kolejnych kocich bied.
Bardzo chciałam podziękować wpłacającym osobom, jest to dla mnie najwyższy dowód zaufania :D
Pieniążki te zostaną przeznaczone na zaplanowane sterylki i inne potrzeby bezdomnych kotów potrzebujących pomocy.
Każdą złotóweczkę rozliczę na wątku Czarnuszka oraz na moim głównym: viewtopic.php?f=1&t=149382
===========================================================================================

- 448,00zł - kwota pozostała z pieniędzy zebranych na Czarnuszka
- 30,00zł - wpłata od P. Eleonory K. z Drezdenka. Bardzo dziękuję :1luvu:
- 50,00zł - wpłata od P. Anety Ś. z Krakowa. Bardzo dziękuję :1luvu:

==================================================================================================
WYDATKI

- 100,00zł - kwotę tą pozwolę sobie przekazać na pomoc piątce maleńkich ślepaczków, gdzie trwa walka o ich oczka: viewtopic.php?f=1&t=154206

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw lip 11, 2013 1:15 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

Ponieważ banerek Czarnuszka został prawdopodobnie usunięty z serwera na którym umieściła go Yocia, wklejam nowy link do niego.
Ten nie zniknie, ponieważ został umieszczony na serwerze wykupionym przez mojego syna.
Jeśli ktoś z Was ma jeszcze ochotę umieścić go w podpisie, to proszę bardzo:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hsf7r][img]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/img/users/przygarnijzwierzaka/czarnuszek.gif[/img][/url]

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt lip 12, 2013 17:14 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

http://kotylion.pl/muchomorek-raz-jeszc ... tk-glowki/ Kochani potrzebna pomoc finansowa dla tego malucha nie ma za wiele czasu nadal brak diagnozy, potrzebne jest badanie, które nie jest tanie. Wszystko jest opisane na linku. Proszę pomóżmy, każda złotówka może uratować mu życie.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt lip 12, 2013 18:20 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

szkoda Ania ze zamknęłas bo nie roliczylismy całej kwoty :cry:
agula76

Post » Pt lip 12, 2013 22:05 Re: ZJADNY ŻYWCEM PRZEZ LARWY MUCHY-PRZEGRAŁ WALKĘ [*]

agula76 pisze:szkoda Ania ze zamknęłas bo nie roliczylismy całej kwoty :cry:

Aga, zamknęłam za zgodą większości osób z wydarzenia, pożegnaliśmy się ładnie i tyle, jak masz coś do rozliczenia zrób to tutaj, tam i tak nikt nie wątpił w uczciwość Twoją i Iwony
jo.anna

[poprzednia]