Czyli dobrze, że jednak się wróciłam w sumie tak jak Edyta napisała z inicjatywy Tomka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Podzielę się doświadczeniem - może komuś się przyda. Dobrze nadają się do kroplówek dla maluszków, bo nasze są już tak pokłute zwykłymi igłami, że wrzeszczą na sam ich widok. Dziś pani doktor na klinikach nam je podsunęła i rzeczywiście maluszki o niebo lepiej znoszą kroplówy, które muszą póki co dostawać 2-3(4) razy dziennie.
Niestety objeździłam pobliskie apteki i obdzawoniłam resztę, ale nigdzie ich nie ma
Figaro52 pisze:Podzielę się doświadczeniem - może komuś się przyda. Dobrze nadają się do kroplówek dla maluszków, bo nasze są już tak pokłute zwykłymi igłami, że wrzeszczą na sam ich widok. Dziś pani doktor na klinikach nam je podsunęła i rzeczywiście maluszki o niebo lepiej znoszą kroplówy, które muszą póki co dostawać 2-3(4) razy dziennie.
Niestety objeździłam pobliskie apteki i obdzawoniłam resztę, ale nigdzie ich nie ma
JaEwka pisze:Edit: ziazik dzięki za fotki
JaEwka pisze:no to jeżeli będziesz mogła to możesc pójśc w ta sobote albo niedziele a ja pójdę 22/23.
Ewentualnie jeżeli będzie więcej kotów to poprosze Martę, aby podjechała dodatkowo w tygodniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, kasiek1510 i 61 gości