Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Może najpierw ustalimy, iloma talonami mogą dysponować cmentarniaki? Obawiam się, że potrzeb jest więcej niż talonów, zwłaszcza że talon nie jest z gumy i jeśli leczenie kota się przedłuża, czy wymaga większych badań, to trzeba dać kolejny talon.
ewaw pisze:mziel52 pisze:Może najpierw ustalimy, iloma talonami mogą dysponować cmentarniaki? Obawiam się, że potrzeb jest więcej niż talonów, zwłaszcza że talon nie jest z gumy i jeśli leczenie kota się przedłuża, czy wymaga większych badań, to trzeba dać kolejny talon.
Tak, to słuszna uwaga. Zapytam Renatę. Mówiła, że talonów teraz jest sporo i w razie potrzeby zdobędzie nowe.
ewaw pisze:mziel52 pisze:Może najpierw ustalimy, iloma talonami mogą dysponować cmentarniaki? Obawiam się, że potrzeb jest więcej niż talonów, zwłaszcza że talon nie jest z gumy i jeśli leczenie kota się przedłuża, czy wymaga większych badań, to trzeba dać kolejny talon.
Tak, to słuszna uwaga. Zapytam Renatę. Mówiła, że talonów teraz jest sporo i w razie potrzeby zdobędzie nowe.
renatab pisze: Talonów nie zabraknie.
Natomiast brakuje współpracy.
mziel52 pisze:To jest Rysio, fotka Fleur:
Jana pisze:Na Woli też są talony, renatab chyba ma.
edit - dzielnica daje róniweż talony na leczenie, wolska lecznica to Żytnia, Bemowo chyba Powstańców Sl. 101 obsługuje. Ale nie wiem czy o tej porze jeszcze sa jakieś talony.
W Koterii ciężarne kotki przyjmowane są poza kolejnością, inne koty niestety są w kolejce, a terminy dość odległe (ok. 2 tygodnie). Bezdomniaki oczywiście są cięte bezpłatnie.
mziel52 pisze:Nie wiem, wydaje mi się, że nie. Na Wolskim kocurów raczej nie łapano na kastrację, głównie kotki. Wiec jeśli takie są, to nieliczne.
Edit: U Rysia ten rysunek na boku jest ważny, większość jest normalnie cętkowana.
renatab pisze:mziel52 pisze:Nie wiem, wydaje mi się, że nie. Na Wolskim kocurów raczej nie łapano na kastrację, głównie kotki. Wiec jeśli takie są, to nieliczne.
Edit: U Rysia ten rysunek na boku jest ważny, większość jest normalnie cętkowana.
Ostatnio wypuszczałam kotkę po sterylce wglądającą identycznie.Dlatego pytam o nacięte ucho,bo może te kotka po sterylce się zasmarkała...
renatab pisze: Ochrona Środowiska na Woli,to jedna wielka pomyłka.Koty muszą stawić sie na okresloną godzine i Pani, z tejże ochrony musi je policzyć,coby za dużo karmy nie oddać,której z resztą nawet ptaki nie chcą jeść![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], squid i 162 gości