Moderator: Estraven

Kocia Lady pisze:Ano mają to szczęście w nieszczęściu![]()
Kicia wysterylizowana miałaby 5 kociąt![]()
Jest u koleżanki z zoologicznego a ja już rozpytuje o domek dla niej może koleżanki rodzice by się zgodzili ale to nic pewnego

Kocia Lady pisze:no faktycznie miałam nosa, żeby tamtędy przejść, inaczej byłaby sytuacja nieciekawa dla kici i kociąt, byłam karmiłam bezdomniaki, widziałam nową kotkę lub kota o maści tygrysa, natomiast Kulawego ze świecą![]()
![]()
chodziłam godzinę może dłużej, wczorajsza micha zjedzona, więc w tym samym miejscu postawiłam nową porcję, kupiłam mielonego i wątróbkę, nie wiem, czy na tyle dobrze się poczuł, że się włóczyć zaczął?? jutro w dzień pochodzę
byłam u dziadkowych, zaniosłam paszteciki, dałam antybiotyk Mikruskowi, ale babcia stwierdziła że już przed Wielkanocą Senior i Mikrusek się pożegnają z życiem![]()
wieczorem dzwoniłam bo wyniosła bezdomniakom rybę to już w innym humorze, wykończę się psychicznie, jak tak dalej pójdzie

Kocia Lady pisze:Kicia po sterylce takie oto ma zapewnione schronienie i takie miałaby do porodu bo pani karmicielka teraz psy na mnie wiesza że jak mogłam coś takiego zrobić
Powiem szczerze mnie też jest przykro ale co by się stało z tymi pięcioma maluchami? Leżały by tak jak ona?
Postawiłam kici obok w krzakach ciepły domek z siankiem i jedzonko
A tu foto story u dziadkowych kotów
Trzymaj się i nie przejmuj, że ktoś bzdury gada.
Kicia będzie mieć łatwiejsze życie i na tym się skupmy. 

Kocia Lady pisze:Wiem ale ona tak żałośnie nawołuje biega i szuka muszę jej znaleźć koniecznie dom bo jakie ta kicia ma życiea miziak taki wyglaskalam ją poprzytulalam
![]()
A do dziadkowych teraz codziennie chodzę daję leki jedzenie dziś poczyscilam swierzb z uszu Nakarmiłam jutro zetne pazurki i tak to wygląda na szczęście mają apetyt
A Kulawek już sam na mnie czeka na jedzonko je ładnie antybiotyk oczka bardzo ładne bez ropy tylko to jedno jakby zapadniete ale i tak postaram się go do weta złapać
W pracy też glodomorow nie brakuje a wczoraj był jeż na karmieniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 66 gości