Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:A co z kotką i panem Janeczkiem?
Kurcze, jeszcze tego brakowało... Szkoda i jego i jejskarbonka pisze:doszczętnie spłonęła altana bezdomnego Pana Janeczka![]()
ta na której stryszku mieszka kotka..
wiora pisze:Skąd ja to znam![]()
Mój tato zatruł się tlenkiem węgla (podczas kąpieli), który wydobywał się z nieszczelnej instalacji.
Administracja nie poczuwała się do czegokolwiek więc koszt wymiany rur (plus nowy bojler) spadł na moich rodziców.A czynsz podnoszą równo, rok w rok
Zapomniałam dodać - instalacja sprawdzana dwa razy do roku.Gaz ulatniał się już od dłuższego czasu, jednak panowie z gazowni niczego takiego nie odnotowali![]()
key_west pisze:Iza, napisz cokolwiek, martwimy się o Ciebie i o koty
No, martwię sięiza71koty pisze:O mnie mozesz jeszcze się trochę pomartwic (...)
Nie potrafię tego ogarnąć...iza71koty pisze:(...) o tyle nadal moge sie uskarażać na zapalenie oskrzeli, bolesnosć mieśni, zwłaszcza nóg,brak koncentracji i brak apetytu, uciążliwy migrenowy ból głowy.
Jak sie z takimi objawami wykonuje zakupy dla stada, gotowanie, karmienie, pokonanie ogromnej masy kilometrów dziennie na nogach, powrót około godziny 1.00 w nocy a potem oporzadzanie do godziny 4.00 - 5.00 nad ranem stada w domu i kilka godzin snu.... pisać chyba nie musze.
taizu pisze:No, suchy zębodół bije wszystko![]()
Bierzesz antybiotyk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 254 gości