Pń : Maru DS, 8-mies Striełka bardzo pragnie domu! Czeka ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 15, 2012 17:54 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth pisze:Mam już dość tej nerwówki z Maru. Jeśli nikt Go nie zechce wcześniej - po Nowym Roku przyjeżdżam do Poznania. Ja mam dość. A On zasluguje na dom. Rzekłem to.

Łał 8O :1luvu: :kotek:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob gru 15, 2012 18:06 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth pisze:Burasek! Piękny Buranio! Ratuj Avianku. Ratuj bo warto...
----------------------------------------------------------------------------------------
Mam już dość tej nerwówki z Maru. Jeśli nikt Go nie zechce wcześniej - po Nowym Roku przyjeżdżam do Poznania. Ja mam dość. A On zasluguje na dom. Rzekłem to.

amen :ok: chłopie -jak Cie sklonować ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob gru 15, 2012 18:14 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth
Howgh ! Rzekłeś !

:ok: :ok: :ok:

Gratuluję Tobie :1luvu: :1luvu: :1luvu: decyzji.
A Avian :1luvu: :1luvu: :1luvu: ukłon za uratowanie Maru.

Za nowy dom dla Maru :piwa:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob gru 15, 2012 18:22 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

:D

Villentretenmerth - dziękuję :1luvu:

... i lepiej przyjedź z jakąś damską obstawą, bo nie wiem, czy Cię wypuszczę ;) :mrgreen:

No i wiesz, jeszcze nie wierzę normalnie :oops:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob gru 15, 2012 18:47 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Obrazek

Tadddaaaam !

Obrazek

Cieszę się jak nie wiem co !
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Sob gru 15, 2012 18:57 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Rzeklem. Po Nowym Roku. Jeszcze możecie się ścigać. Ale jak znam życie... To Maru zapozna Odisia i Alberta. Będą jaja. Oj będą.
Avian. Spoczko. Nie musisz nic. Ja przyjadę. Poznań nie za granicą. Dam radę.
Damskiej obstawy nie mam, wymarła niestety, a ja starszawy już jestem, ale kociska do Mostu doprowadzę. Na pewno.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Sob gru 15, 2012 19:03 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Avian pisze:Światowa premiera - oto pierwsze fotki Striełki ;)

Wypisz , wymaluj nasza firmowa Burasia :) Ta oprawa oczu!
Tylko nasza tak blisko nie podejdzie :(

BeciaQ

Od: Śro lis 07, 2012 19:33

Post » Sob gru 15, 2012 19:03 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth,

wreszcie Maru doczekał się kogoś kto ma duszę i serce, cieszę się i ja :mrgreen:
Ten kot jest naprawdę piękny i niezwykły.

Monika_Krk

Post » Sob gru 15, 2012 19:11 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth pisze:Burasek! Piękny Buranio! Ratuj Avianku. Ratuj bo warto...
----------------------------------------------------------------------------------------
Mam już dość tej nerwówki z Maru. Jeśli nikt Go nie zechce wcześniej - po Nowym Roku przyjeżdżam do Poznania. Ja mam dość. A On zasluguje na dom. Rzekłem to.

To juz druga dziś radosna wiadomośc tego dnia!
Avian, spełnia się Twoje marzenie. Maru po długiej wędrówce wraca ...Znalazł się domek:)

BeciaQ

Od: Śro lis 07, 2012 19:33

Post » Sob gru 15, 2012 19:35 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Jeśli nikt go mi nie "ukradnie" to dostanie dom.
Ja mu już od dawna kibicowałem.
Taki piękny "makowiec".
Nie myślę o wystawach, pokazach czy coś tam...
On potrzebuje człowieka. Ręki ciepłej. On chce pokochać.
To jest KOT.
Ej! To ja muszę zamówić następną wiklinkę!
Trzy koty? No to się będą stukać w głowę...
A w dupę z nimi. Maru jest Maru.
Tylko z Rezydentami żeby się jakoś ułożyło...
Ale On rozbójnik to chyba nie jest? Co?
Ostatnio edytowano Sob gru 15, 2012 23:11 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Sob gru 15, 2012 22:28 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

:cry: :D :cry: :D :cry: :D :cry: :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 15, 2012 22:30 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

:ok: :ok: :ok: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie gru 16, 2012 10:42 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Koty chodzą i chodzą i co chwilę patrzą mi w oczy. Wiedzą już. Pojęcia nie mam skąd wiedzą. Przecież ja im nic jeszcze nie powiedziałem!?
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Nie gru 16, 2012 11:22 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Villentretenmerth pisze:Koty chodzą i chodzą i co chwilę patrzą mi w oczy. Wiedzą już. Pojęcia nie mam skąd wiedzą. Przecież ja im nic jeszcze nie powiedziałem!?

Wiedzą zawsze 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 16, 2012 16:48 Re: Maru i Striełka - smutni, samotni na działkach :( DT pro

Ależ się cieszę, Maru ma dom :ok:
Obrazek

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

[poprzednia][następna]