o matko z córkom ... słuchajcie, ja sekretarki potrzebuję ...
szaleństwo
po 1 BONIA ...
kontrole moczu i krwi co 3 miesiące, USG co pół roku...
nerki na razie nie ma potrzeby usuwać, bo nic się z nią nie dzieje złego ...
po 2: dzięki Mimbla

Zosia i Zuzia znalazły wspólny domek
Pani mieszka na Ursynowie, z synem 20 letnim

miała pieska i kotka, oba w słusznym wieku już odeszły ... teraz zakochała się w dwupaku ... i w ogóle nie wzięła pod uwagę, że kotki mogą już być zarezerwowane, albo że ja Jej ich nie oddam ... powiedziała, że stoczy walkę o nie

to co ja mam powiedzieć

a tak poważnie - Pani jest urocza... pyta o masę rzeczy, wydaje się bardzo odpowiedzialna i spełnia wszystkie warunki umowy adopcyjnej (i moje, a o to nie jest łatwo)
Wielka przeprowadzka po świętach ... bo jeszcze jakby tego wszystkiego mało było, to Zosia ma zapalenie pęcherza i w sobotę leciałam z Nią na sygnale do weta... Zosia nigdy nie siknęła poza kuwetą .. NIGDY! W sobotę widziałam, jak "sika" na swoją ulubioną poduszkę, więc poszłam zobaczyć co się dzieje ... znalazłam ...kroplę krwi ... nie muszę pisać o swojej histerii ... w ciągu 40 minut byłam z Nią u weta, wcześniej dodzwoniłam się do dr Neski i wiedziałam co robić ... USG, badania z krwi - na szczęście wszystko w normie, więc mądra Zosia szybko pokazała bidulka, że coś boli ... dostaje antybiotyk - jeszcze przez 8 dni, potem kontrola i jak wszystko będzie ok - przeprowadzka ... chlip, chlip...
po 3: Pumeczka ...
dzięki Małgosi - Mimbla

, Puma ma ogłoszenia w sieci

... było parę telefonów, ale na razie nikt mnie nie przekonał ...
po 4 ja ...
kupuje jedzenie, żwirki, latam po wetach, kocham, dbam, czeszę, pieszczę, tulę ...
pracuję - dużo za dużo ...
sprzątam, ogarniam, czeszę...
i staram się jakoś funkcjonować, choć nie zawsze mi wychodzi ...
przepraszam... nie ogarniam wszystkiego .. na internet naprawdę po prostu brak mi czasu ...
i jeszcze dopada mnie tzw. złośliwość rzeczy martwych ... ten post napisałam wczoraj w nocy ... ale akurat trafiłam na przerwę na forum ... i wszystko trafił ...

aaaa......