Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Dzwoniła do mnie Pani od Rudzika, przyjadą na mój dyżur po kotka
terenia1 pisze:Jutro do domu jedzie Skarpetek tak około 17 przyjadę go wyadoptować.
CatAngel pisze:To może my zabierzemy wszystkie koty z Chatki na to szczepienie,
Dla nas to nie będzie problem
Kasiekkasiek pisze:Aaa ! W przedsionku na kwarantannie zostawiłam w reklamówce rzeczy od Agnieszki na bazarek
The Szops pisze:
Nagadałam dzisiaj temu facetowi od białego maluszka (może byc ten Vincent?), że w ogóle nie sika poza kuwetą, a teraz wzięłam do ręki jego posłanko, całe zalane
Alienor pisze:Właśnie odwiedziła mnie karmicielka z mojego osiedla z informacją, że jej znajoma z działki, która wzięła kotkę z sosnowieckiego schroniska nie wysterylizowała jej na czas i w lutym urodziły się jej kocięta - 5 szt. Jedną udało się wydać, ale reszta to na 90% też kotki i lada chwila dojrzeją. Pani pyta czy możemy jakoś pomóc w sterylizacji - pani od kotków da radę wyskrobać trochę gotówki, ale na pewno nie na 5 sterylek. Kotki w razie czego może zatrzymać na zawsze (przeze mnie są na tym świecie, to już muszę się o nie zatroszczyć), o ile będą wysterylizowane. Kociaki podobno okrągłe i zdrowe. Powiedziałam, że jesteśmy finansowo w czarnej d..., ale że się rozejrzę co się da zrobić. Witki mi opadły - jakby nam mało było kotów, co to już pod naszą opieką.
terenia1 pisze:Alienor pisze:Właśnie odwiedziła mnie karmicielka z mojego osiedla z informacją, że jej znajoma z działki, która wzięła kotkę z sosnowieckiego schroniska nie wysterylizowała jej na czas i w lutym urodziły się jej kocięta - 5 szt. Jedną udało się wydać, ale reszta to na 90% też kotki i lada chwila dojrzeją. Pani pyta czy możemy jakoś pomóc w sterylizacji - pani od kotków da radę wyskrobać trochę gotówki, ale na pewno nie na 5 sterylek. Kotki w razie czego może zatrzymać na zawsze (przeze mnie są na tym świecie, to już muszę się o nie zatroszczyć), o ile będą wysterylizowane. Kociaki podobno okrągłe i zdrowe. Powiedziałam, że jesteśmy finansowo w czarnej d..., ale że się rozejrzę co się da zrobić. Witki mi opadły - jakby nam mało było kotów, co to już pod naszą opieką.
Marzenko no generalnie szlag człowiek a moze trafić co za debilkamożliwe że będziemy miały możliwość sterylki kociaków po 50zł, ale dam znać co i jak - niech więc baba wyskakuje z forsy
za generalnie głupotę niestety darmowych sterylek w naszym mieście nie ma a jak kociaki z lutego to teraz mają 6 miesięcy
Alwe jeszcze dziwne wzięłą dorosłą kotkę ze schroniska czy małe kocię - bo kotki dorosłe w schronisku są wszystkie sterylizowane.
Alienor pisze:terenia1 pisze:Alienor pisze:Właśnie odwiedziła mnie karmicielka z mojego osiedla z informacją, że jej znajoma z działki, która wzięła kotkę z sosnowieckiego schroniska nie wysterylizowała jej na czas i w lutym urodziły się jej kocięta - 5 szt. Jedną udało się wydać, ale reszta to na 90% też kotki i lada chwila dojrzeją. Pani pyta czy możemy jakoś pomóc w sterylizacji - pani od kotków da radę wyskrobać trochę gotówki, ale na pewno nie na 5 sterylek. Kotki w razie czego może zatrzymać na zawsze (przeze mnie są na tym świecie, to już muszę się o nie zatroszczyć), o ile będą wysterylizowane. Kociaki podobno okrągłe i zdrowe. Powiedziałam, że jesteśmy finansowo w czarnej d..., ale że się rozejrzę co się da zrobić. Witki mi opadły - jakby nam mało było kotów, co to już pod naszą opieką.
Marzenko no generalnie szlag człowiek a moze trafić co za debilkamożliwe że będziemy miały możliwość sterylki kociaków po 50zł, ale dam znać co i jak - niech więc baba wyskakuje z forsy
za generalnie głupotę niestety darmowych sterylek w naszym mieście nie ma a jak kociaki z lutego to teraz mają 6 miesięcy
Alwe jeszcze dziwne wzięłą dorosłą kotkę ze schroniska czy małe kocię - bo kotki dorosłe w schronisku są wszystkie sterylizowane.
Młodociana była i pani w ogóle myślała, że jeszcze ma czas i może poczekać ze sterylką do marca - a tu się jej okociła.
CatAngel pisze:Małe czarne z kwarantanny to PumciaA te ze zdrowej to chyba nie ma co nazywać, bo w sobotę jadą do M1 prawdopodobnie
braciszek "Kosteczki" i to biało-czarne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AniaEl, Jura, puszatek i 60 gości