Wrocławskie koty bezdomne pomóż pomagać!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2012 14:03 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Aniu a czemu na stole tylko mineralna? :ryk: Thorkatt lubi krople :ryk: Pako -nie mam pojęcia :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro lip 11, 2012 14:19 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

krynia08 pisze:Aniu a czemu na stole tylko mineralna? :ryk: Thorkatt lubi krople :ryk: Pako -nie mam pojęcia :ryk: :ryk:

Reszty stołu nie widać,więc tak do końca nie wiadomo........... :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro lip 11, 2012 14:36 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Witamy - Pako lubi :piwa: ale nie w drodze do pracy :wink:

Kotki cudne, Krynia-Mamba rządzi :ok: , super koteczka, chłopczyk jeszcze trochę smarczy, ale będzie z niego piękny, duży kocurek :love:

Pozostały zwierzyniec Ani śpiący - kto by w taki upał biegał, mądre kotki i Gaweł też 8)
Pako

Post » Śro lip 11, 2012 15:05 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

halinka1403 pisze:
krynia08 pisze:Aniu a czemu na stole tylko mineralna? :ryk: Thorkatt lubi krople :ryk: Pako -nie mam pojęcia :ryk: :ryk:

Reszty stołu nie widać,więc tak do końca nie wiadomo........... :ryk:

http://www.youtube.com/watch?v=Rt_qoPHW ... re=related :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro lip 11, 2012 15:12 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Pako pisze:Koty się rozpanoszyły :strach:

Obrazek

Obrazek

Oprócz kotów Thorkatt umie takie coś 8O
Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=143782&p=9032640#p9032640
krynia08

Post » Śro lip 11, 2012 15:43 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Moootooooocyyyyykllllll :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a gitary umie? :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Śro lip 11, 2012 15:56 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Aneta.I pisze:Moootooooocyyyyykllllll :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Thorkatt zrobi nawet harfę Obrazek :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro lip 11, 2012 16:28 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Pako pisze:Witamy - Pako lubi :piwa: ale nie w drodze do pracy :wink:

Kotki cudne, Krynia-Mamba rządzi :ok: , super koteczka, chłopczyk jeszcze trochę smarczy, ale będzie z niego piękny, duży kocurek :love:

Pozostały zwierzyniec Ani śpiący - kto by w taki upał biegał, mądre kotki i Gaweł też 8)

No właśnie, nawet proponowałam, ale jedna do pracy a druga się kierowała, a jakby się napiła, to by się lżej prowadziła, nie? :ryk: A poza tym zapomniałam donieść, że ciotki też z pustymi ręcami nie przyszły :oops: Dziękujemy!
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Śro lip 11, 2012 17:20 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

AniaWrocław pisze:
Pako pisze:Witamy - Pako lubi :piwa: ale nie w drodze do pracy :wink:

No właśnie, nawet proponowałam, ale jedna do pracy a druga się kierowała, a jakby się napiła, to by się lżej prowadziła, nie? :ryk: A poza tym zapomniałam donieść, że ciotki też z pustymi ręcami nie przyszły :oops: Dziękujemy!

okazuje sie ,że wcześniej u Ani był ten z linku "powrót taty" i tak go dopakowała puszkami jak i mnie :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lip 11, 2012 17:21 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

krynia08 pisze:

jak trzeba to sie naumi :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lip 11, 2012 17:36 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

Thorkatt pisze:
krynia08 pisze:

jak trzeba to sie naumi :ryk:

Aneta!!! Thorkatt zrobi całą orkiestrę filharmonii :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro lip 11, 2012 17:39 Re: Koty działkowe z Brzegu cicho proszą o pomoc...

krynia08

[poprzednia][następna]