Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 29, 2012 22:33 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Kochany maluszek :) on ma nie już a dopiero 8 tyg, bidulek do tej chwili powinien byc przy mamie a on już 4 tyg walczy sam o zycie , przyszlosc i to z jakim sukcesem :) dzielna sierotka!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon lip 30, 2012 0:04 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Ciekawe jak on sie tam sam znalazl bidulec, gdzie jego mama i reszta maluchow....

Spij smacznie Zombis, moje 4 koty i psica juz spia... moze i dla mnie sie troche miejsca na wyrku zostanie.. albo je z lekka poprzesuwam

Emigrantka

Od: Wto lip 10, 2012 20:04

Post » Czw sie 02, 2012 8:09 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Byliśmy z Zombisiem u weterynarza. Łapka wygląda ładnie, skórka na łapce coraz grubsza. Oczko się zmienia, coraz bardziej na wierzch wychodzi tęczówka. Ona z kolei podrażnia bardziej powiekę i oko mocniej ropieje. Mamy nadzieje że ta tęczówka, która jest na wierzchu ulegnie martwicy i odpadnie. Kociakowi to oczko nie przeszkadza, po prostu muszę je częściej przemywać. Poza tym Zombiś waży już 1,2 kg i już kawał kota z niego :) Kociak został również zaszczepiony i teraz całą profilaktykę ma już za sobą (było już odrobaczanie, odpchlenie, odświerzbienie). Ogólnie u weterynarza mały jest bardzo grzeczny, nie to co w domu.. :lol: wstawie dziś zdjęcia..

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Czw sie 02, 2012 8:10 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Hehe, to tak, jak mój Pralinek. U wet jak trusia, a w domu mały zbój.
Głaski dla Zombiśka :1luvu: I czekamy na fotki.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 02, 2012 10:25 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

1.2 kg - no to faktycznie kawal kota z niego :D

Myzianko od rana... :1luvu:

Emigrantka

Post » Czw sie 02, 2012 14:44 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Zdjęcia z wizyty u weterynarza:
Obrazek

Zobaczcie jaki Zombiś jest duży..
Obrazek

Lacia

Post » Czw sie 02, 2012 15:19 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

No faktycznie kawal chlopa tzn kawal kota... i jaki przystojniak :1luvu:

Emigrantka

Post » Czw sie 02, 2012 22:21 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Ale piekny chlopaczek :1luvu: czy to już pewna pewnosc ze nie bedzie nic widzial na to oczko? :(
Obrazek

Goyka

Post » Pt sie 03, 2012 7:23 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Cudny jest :P I tak wygląda, jakby patrzył na coś :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 03, 2012 8:06 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Jak on wyrósł :1luvu: wyprzystojniał 8) ... :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 03, 2012 8:36 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Zombiś to już kawał kota. Choć ja mam go w domu i wciąż wydaje mi się malutki. Poza tym często odnosi się wrażenie jakby niewidome koty na coś patrzyły, a one po prostu słuuchają..

Nagrałam kilka nowych filmików z Zombisiem. Mały już dorósł do nowych zabawek. Teraz lubi się bawić tą dużą kulką ze sznurka, z piórkami, wcześniej ta zabawka była dla niego za duża. Zresztą zobaczcie jak się bawi. na początku nawet widać że próbuje się bawić dwoma zabawkami i naraz :)
http://www.youtube.com/watch?v=l9dNnKcnuD8

Zombino czasem piszczy przy zabawie z małym ale sam go zaczepia i prowokuje.. Teraz też się maluchy leją na podłodze..
http://www.youtube.com/watch?v=SF5FAhTA-JE

http://www.youtube.com/watch?v=4okXycSA8Yk

poza tym zapomniałam wcześniej napisać ale Zombiś uwielbia podarowane mu witaminki, codziennie rano dostaje jedną tabletkę. Jak już słyszy grzechoczące tabletki to biegnie wprost do mnie :)

Lacia

Post » Pt sie 03, 2012 8:43 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Jakie kochane maleństwo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zawsze serce mi sie kroi jak go widzę :( jest taki słodki.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pt sie 03, 2012 11:47 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Lacia pisze:Zombiś to już kawał kota. Choć ja mam go w domu i wciąż wydaje mi się malutki. Poza tym często odnosi się wrażenie jakby niewidome koty na coś patrzyły, a one po prostu słuuchają..

Nagrałam kilka nowych filmików z Zombisiem. Mały już dorósł do nowych zabawek. Teraz lubi się bawić tą dużą kulką ze sznurka, z piórkami, wcześniej ta zabawka była dla niego za duża. Zresztą zobaczcie jak się bawi. na początku nawet widać że próbuje się bawić dwoma zabawkami i naraz :)
http://www.youtube.com/watch?v=l9dNnKcnuD8

Zombino czasem piszczy przy zabawie z małym ale sam go zaczepia i prowokuje.. Teraz też się maluchy leją na podłodze..
http://www.youtube.com/watch?v=SF5FAhTA-JE

http://www.youtube.com/watch?v=4okXycSA8Yk

poza tym zapomniałam wcześniej napisać ale Zombiś uwielbia podarowane mu witaminki, codziennie rano dostaje jedną tabletkę. Jak już słyszy grzechoczące tabletki to biegnie wprost do mnie :)

O jejku :oops: :oops: tak się cieszę że zabawka i witaminki się sprawdziły :) jak się skończą to daj znać to dotowarujemy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Pt sie 03, 2012 12:30 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Goyka - nie mam youtuba w pracy ale czy znowu takie same zabawki kupilysmy Zombisiowi? hehehehehehehhehehe

Bo pilke taka do drapania z piorkiem na koncu i takie "walek" do drapania z chyba 2 piorkami na koncach tez mu wyslalam....

Moze przed nastepnymi zakupami sie jakos zgadamy zeby nie dublowac? heheheh

Emigrantka

Post » Pt sie 03, 2012 12:52 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Co do zabawek to faktyczkie kilka było podwójnych ale to nie problem. Zombiś tych zabawek bardzo intensywnie używa i na pewno się nie zmarnują :)

Lacia

[poprzednia][następna]