Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
unawena pisze:myrmeleon pisze:Hej, przygotowałam parę zdjęć z wczorajszej sesji z Bunią:
https://picasaweb.google.com/102640817716682526007/Bunia?authuser=0&feat=directlink
Jedno pozwoliłam sobie opatrzyć hasłem reklamowym
Dziękuję też bardzo turkawce za pomoc!
Możecie z nimi robić, co chcecie
Jeżeli potrzeba będzie większe, to też nie ma problemu.
PS
W następnym tygodniu mogłabym wpaść do schroniska. Powiedźcie tylko konkretnie kiedy byłoby najlepiej. I czy może mnie ktoś wprowadzić w meandry... ?Potrzebny mi przewodnik i ewentualnie trochę taki asystent fotografa, jeżeli można
Ja mogę w poniedziałek ale niestety w godzinach od 12 do 16. Nie wiem czy te godziny Ci pasują. Mam samochód, więc mogłabym po Ciebie podjechać.
JaEwka pisze:paulinka116 ty masz jeszcze jakiegoś tymczasa ?
paulinka116 pisze:JaEwka pisze:paulinka116 ty masz jeszcze jakiegoś tymczasa ?
Chwilowo nie bo planuję po obronie wyjazd na tydzień więc nie jestem w stanie, bo nie chcę Babci na głowie kolejnego zostawiać. Ale jak wrocę to będę dalej DT
JaEwka pisze:paulinka116 pisze:JaEwka pisze:paulinka116 ty masz jeszcze jakiegoś tymczasa ?
Chwilowo nie bo planuję po obronie wyjazd na tydzień więc nie jestem w stanie, bo nie chcę Babci na głowie kolejnego zostawiać. Ale jak wrocę to będę dalej DT
Myślałam, że coś masz jak pisałaś, że wątek chcesz założyć i się zastanawiałam czy mnie coś ominęło czy jak
Gibutkowa pisze:A... mam Mera Dog 2x300g (suche dla psa). Kto chce przytulić?
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:A... mam Mera Dog 2x300g (suche dla psa). Kto chce przytulić?
Ja też mam ale już obiecałam dla Ulv
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:paulinka116 pisze:JaEwka pisze:paulinka116 ty masz jeszcze jakiegoś tymczasa ?
Myślałam, że coś masz jak pisałaś, że wątek chcesz założyć i się zastanawiałam czy mnie coś ominęło czy jak
Założyć ma bo kazałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 155 gości