Jakbyś robiła sesje to potem bardzo proszę o mail, dodam na Fb

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Do domku pojedzie Ksara rozmawiałam z Panią domek wydaje się być całkiem sensowny. Jedyne wymagania to kotka do półtorej roku i wysterylizowana, więc proszę bardzo o transport.
Cookie1706 pisze:Gosiu CatAngel zrobisz zdjęcia nowym lokatorom czy wzywać na pomoc wujka?
Jakbyś robiła sesje to potem bardzo proszę o mail, dodam na Fb
Alienor pisze:Na dyżurze wszystko ok, tylko jakby wieczorny dyżur i jutrzejszy spojrzał czy u Madzi (? w wolierze) jest kupa - rano były tylko siki.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 18.06.-24.06.2012 r.
18.06. pon. rano Dorotka wie. Beatka
19.06.wt. rano Alienor wie. Ewa
20.06. śr. rano Marta wie MaraS.
21.06. czw.rano brak wie. Teresa
22.06. piat rano brak wie.Cookie
23.06. sob. brak wie. brak
24.06. niedz. rano Dorotka wie. brak
Mara S pisze:Alienor pisze:Na dyżurze wszystko ok, tylko jakby wieczorny dyżur i jutrzejszy spojrzał czy u Madzi (? w wolierze) jest kupa - rano były tylko siki.
W wolierze jest Ksara
Alienor pisze:
I moje dziecię zmieniło plany - mój ex leży z grypą czy innym chorubskiem więc proszę doliczyć Młodą do uczestników imprezy.
Iweta pisze:Alienor pisze:
I moje dziecię zmieniło plany - mój ex leży z grypą czy innym chorubskiem więc proszę doliczyć Młodą do uczestników imprezy.
Jak Alusia będzie to może moja Agacia tez wpadnie
Iwona11 pisze:Już wiem, mogę ją zawieźć jutro po południu. W Czerwionce byłabym między 16.00 a 18.00. Jeżeli taka opcja jest OK, proszę o adres i nr telefonu osoby adoptującej. Aha, p. Monika mówiła, że poprzednia opiekunka miała zwrócić do Almavetu książeczkę zdrowia. Teresa, wiesz coś o tym? Jeżeli nie, zadzwonię do Almavetu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, szczurbobik i 79 gości