Kaja ma domek !! Paragon ma dom !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2012 19:11 Re: Kaja i Paragon szukaja domku !! Gdzie te domy do choler.

jasia0245 pisze:Jutro idziemy koteczkę złapać i biorę ją do domu jeżeli da się złapać. :1luvu:

I jak udalo się złapać kotke?

U nas bez zmian.Było pare telefonów ale same zastrzeżone?Ja takich numerów nie odbieram,nie lubie jak ktos sie tak ukrywa,
Potem dostalismy sms w sprawie kotki to oddzwonilam i babka sie wylaczyla i pisala nadal smsy ze chce kotka.Hmmm nawet napisala ze mam jej adres podac .. oczywiscie nie podalam.Nie ma rozmowy telefonicznej nie ma kota.

Ja mam za to pierunską grype a za tydz wracam do Niemiec na 4 tyg bo zas do mnie dzwonili ze mam prace :))
W środe Bryza idzie na ściąganie szwów :ok:
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto wrz 25, 2012 15:46 Re: Kaja i Paragon szukaja domku !! Gdzie te domy do choler.

wercia pisze:
jasia0245 pisze:Jutro idziemy koteczkę złapać i biorę ją do domu jeżeli da się złapać. :1luvu:

I jak udalo się złapać kotke?

U nas bez zmian.Było pare telefonów ale same zastrzeżone?Ja takich numerów nie odbieram,nie lubie jak ktos sie tak ukrywa,
Potem dostalismy sms w sprawie kotki to oddzwonilam i babka sie wylaczyla i pisala nadal smsy ze chce kotka.Hmmm nawet napisala ze mam jej adres podac .. oczywiscie nie podalam.Nie ma rozmowy telefonicznej nie ma kota.

Ja mam za to pierunską grype a za tydz wracam do Niemiec na 4 tyg bo zas do mnie dzwonili ze mam prace :))
W środe Bryza idzie na ściąganie szwów :ok:

Niestety, nie udało się jej złapać. Ona jest wyjątkowo cwana i sprytna, a ja już nie sprytna :lol: . Muszą ja bardziej oswoić, je mi surowe mięsko prosto z ręki i wtedy ją złapie. Ona mi ufa, może jeszcze mi się przed zimą to uda.
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto wrz 25, 2012 15:50 Re: Kaja i Paragon szukaja domku !! Gdzie te domy do choler.

Powrotu szybkiego do zdrówka życzę.
Z kotkami masz rację, nie chcą oficjalnie podać nr telefonu to kotka nie będą mieli. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto wrz 25, 2012 20:24 Re: Kaja i Paragon szukaja domku !! Gdzie te domy do choler.

A dziekuje :)

Kaja ma nowy dom :piwa: Bardzo fajna konkretna pani po 50 -tce zglosila sie do mnie.Pogadałyśmy.Potem zabrała małą i ciagle dzwonila relacjonujac co i jak.O 20:00 zadzwonila z pytaniem czy to normalne ze ona sie do niej tak kleji i spi na jej piersiach i czy moze z nia spac w łózku:) Haha ale kota wychowałam :kotek:

wercia

Post » Wto wrz 25, 2012 20:27 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: ale cieszę,pomimo że dziś mam bardzo podły nastrój,ale to z innego powodu :( za Kaję i jej nowe życie :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto wrz 25, 2012 20:46 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

rudy kociak pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: ale cieszę,pomimo że dziś mam bardzo podły nastrój,ale to z innego powodu :( za Kaję i jej nowe życie :ok:

Ja też. :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :love:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto wrz 25, 2012 21:32 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Niech sie chowa :) :ryk:

wercia

Post » Wto wrz 25, 2012 22:23 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Coz za swietne wiesci!!! :piwa: :piwa: :piwa: SUPER! No to jeszcze zostal Paragonik :P

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Śro wrz 26, 2012 10:50 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Obrazek
Obrazek

No i co nikt mnie nie chce?? Patrzcie jak urosłem :twisted:

wercia

Post » Śro wrz 26, 2012 14:27 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Śliczny, ale ciągnie mleczko z butli. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro wrz 26, 2012 15:18 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Jak zawsze musi byc taki jeb.. dzien bylo super już nie jest.

Ściąglismy Bryzie szwy z brzucha dzis rano i czekamy czy bedzie sie znowu wygryzac ... no i co ? Jak myslicie ? Oczywiscie wydrapuje ledwo zarosniete rany do żywego ... ku.... ku.. mac !! W ubranku tego nie robila.

Przegladam wszystkie zwierzaki w domu ..pchel nie ma .. 2 tyg temu odpchlone u weta ( 70 zl rachunek ) ...Więc mam jedna teorie .. mamy świerzb w uszach! Na jutro mam wizyte domowa zamówiona bo z cała 7-ka sie nie zabiore.Dam sobie reke obciać że to jest to !

Skąd u nas takie nawroty świerzbu ?Czy ja to przynosze?Mam kontakt tylko z psami od chlopaka.
Koty lecze praktycznie co 6 mc na to samo dziadostwo :(

Edit . Wlasnie moja kolezanka powiedziala mi ze adoptowany odemnie pare lat temu Ivanek ma zapalenie pluc.Zle to wyglada.Ma serie zastrzykow.A 2 jej konie okulaly i jednego chyba trzeba bedzie uspic :( .. szlak niech to trafi co za dzien :(

wercia

Post » Śro wrz 26, 2012 21:54 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Obrazek

Buziaki kolorowych !

wercia

Post » Czw wrz 27, 2012 18:07 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Jak sie chrzani to sie chrzani i nie ma mocnych :( Trzeba wierzyc ze bedzie lepiej, a co do swierzba to przechodzilam przez to samo (znaczy moje koty) i niestety to dziadostwo lubi wracac (u nas byly przez pol roku dwa powroty :(). Wytrwalosci zycze! :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Pt wrz 28, 2012 11:27 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

No i po krzyku :) Preparat podany może to świństwo zniknie wkoncu :)

A ja dzis przezylam chwile grozy.
Najpierw zapukał facet z gazu a potem listonosz i cos mi dawal do podpisania i chyba w tym czasie Czesiek uciekl mi z domu miedzy nogami.

Szukałam go po całym domu i myslalam ze wyprałam go w pralce albo siedzi w lodowce.Szukam szukam i pobiegłam do piwnicy i znalazlam go skulonego pod schodami :( Boziuuuuuuuuu bidulek :twisted:

wercia

Post » Pt wrz 28, 2012 16:31 Re: Kaja ma domek !! Paragon nadal szuka !

Dobrze, że się jednak znalazł. Moja Pusia też lubi wejść do pralki jak jest trochę uchylona i Sisi do niej zagląda. Teraz zawsze sprawdzam, po prostu je liczę jeden, dwa i wtedy mogę włączyć pralkę. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

[poprzednia][następna]