Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
raiya pisze:Dziewczyny, blagalam dziś rodziców o piwnice z płaczem dla maluchow chociaz na te 2 tygodnie, ale nie da u nich rady- nie będą w stanie zapewnić im bezpieczeństwa, opieki. W sobote wieczorem będę w Szczytnie, jeszcze pogadam z bratem, czy może kogoś zna (on ma teraz więcej znajomych w szczytnie niz ja). Myślę, ze trzeba tez zamiescic na fb info. Myslę i myślę, płakać się chce. Rozmawiałam z moim Arturem, czy w razie gdyby nikt się nie znalazł-kociaki mogłyby byc u nas w Bydgoszczy przez te 2 tygodnie. Problem w tym, ze gdyby te kocieta się pochorowaly tutaj u nas- to ja nie dam rady jezdzic z nimi do weta- bo zasuwam teraz jak głupia, robię dwa dyplomy, pracuję..Wiem, ze wtedy nie dam rady zwyczajnie:( Także jest to problem... ale myślę intensywnie, myślę..
raiya pisze:Basiu, ja w tym miesiącu mogę przekazać na pomoc dla nich 400zł- całe moje stypendium.Dostałam- oddaję dla nich. Tyle mogę:(
horacy 7 pisze:Nutka -Fibi króluje w nowym domu chociaż miała wpadki kuwetowe,rozmawiałam z dużymi ,może żwirek jej nie pasuje bo u mnie było super z czystością.Mam nadzieję ,że będzie juz tylko szczęśliwa.![]()
![]()
Mam już fotki z nowego domku poszły do Kasi.Dziękuję dużej może tutaj zajrzy ,zaprosiłam.
po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Nutka -Fibi króluje w nowym domu chociaż miała wpadki kuwetowe,rozmawiałam z dużymi ,może żwirek jej nie pasuje bo u mnie było super z czystością.Mam nadzieję ,że będzie juz tylko szczęśliwa.![]()
![]()
Mam już fotki z nowego domku poszły do Kasi.Dziękuję dużej może tutaj zajrzy ,zaprosiłam.
Basiu, mam fotki na mailu, ale ja jestem na wyjedzie i lacze sie zdalenie, nie mam jak teraz wstawic. Jak tylko wroce, to wrzuce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 96 gości