Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bumiś pisze:Mi też się zdaje, że skoro był w szelkach i jest tak spanikowany w klatce to musiał być czyjś, może uciekł podczas spaceru,
Gibutkowa pisze:Kobitki - jedna sprawa organizacyjna - jak ja robię ogłoszenia to ja wymyślam imiona, często rodzaj i sposób pisania ogłoszenia bazuje na skojarzeniach z imieniem, łatwiej się tak ludzi przyciąga
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Kobitki - jedna sprawa organizacyjna - jak ja robię ogłoszenia to ja wymyślam imiona, często rodzaj i sposób pisania ogłoszenia bazuje na skojarzeniach z imieniem, łatwiej się tak ludzi przyciąga
a wymyśliłaś już jakieś dla czarnego ? Jak tak to zmienie w tytule
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Kobitki - jedna sprawa organizacyjna - jak ja robię ogłoszenia to ja wymyślam imiona, często rodzaj i sposób pisania ogłoszenia bazuje na skojarzeniach z imieniem, łatwiej się tak ludzi przyciąga
a wymyśliłaś już jakieś dla czarnego ? Jak tak to zmienie w tytule
Nie no już tak mi wlazło w głowę to imię że podejrzewam że inaczej już nie wymyślę
Tytuł już mam:
"Kot Julian - hańba Ci jeśli nie dasz mu domu"
jimmy_lodolamacz pisze:Nie dostałem tego Atecortinu babka mówiła, że nie ma w hurtowni. Muszę załatwić coś innego do czyszczenia uszu. Chyba, że macie coś na zbyciu. Kto dzisiaj będzie? Bo trzeba by jeszcze wypędzelkować Bunię po południu.
A i dobrze by było utrzymać tą karmę co dostawała zawsze. Wetka mówiła, że przy zmianie karmy mogło dojść do tych problemów z uszami. Wcześniej Bunia nie miała tak zawalonych uszu. A ostatnio straszny miks pokarmowy jej zafundowaliśmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 22 gości