BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 08, 2012 14:47 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

zaraz odkopię :wink:

http://allegro.pl/bosch-sanabelle-light ... 98238.html

a co jedzą twoje koty ?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lut 08, 2012 15:01 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

One żyją w głębokim przekonaniu o swoim królewskim pochodzeniu i jedzą RC Persian...
Kupowałam Orijena, acanę, TOTW... wszystko be!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lut 08, 2012 15:17 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

moje też kochają RC .ale muszą zadowolić się boschem :oops:
RC jadły jak prosiaki ,Boscha nie ma szału ,może to Kropce pomoże schudnąć :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 08, 2012 15:54 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

jak tak dalej będzie na głosowaniu przeproszę Praksedę :oops: :cry: i zrezygnujemy z głosowania . :cry:

a teraz jakoś się musze ogarnąć i wcześniej wyjść bo wet czeka ,tradycyjnie nie mam leków,tak szybko mija miesiąc :roll: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 08, 2012 16:18 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dorciu kotki się sprzedały :kotek:
Serniczek

Post » Śro lut 08, 2012 18:57 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

zagłosowałam :ok:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Śro lut 08, 2012 20:08 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

i jak Ci tam, Dorotko?? mniej zimno?? koty i psy w porządku??
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Śro lut 08, 2012 22:52 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

SERNIK :1luvu:
bibuś dziękuję ,ale rozmawiałam z Praksedą zrezygnowała z głosowania :cry: ,głosy proszę przekazać na innego kandydata .
Ja naprawdę nie wiem na kogo.

Ederlezi moje popierdóły ok. jak zwykle przywitały mnie szczochem w domu :twisted:
Na dworzu szaleństwo ,aż miło na nie popatrzeć ,zwłaszcza na szare mopy które powinny być białe :wink:

Oj fajnie się wchodzi do domu gdzie tyle radości na nas czeka :1luvu: jechał tego szczocha i kupala ,to wszystko nic...ale ta radość..
z kotów najgłośniej wita mnie Kropcia ,oj ta to krzyczy w głos. :lol:

Mróz mniejszy ,wody nadal brak ,kolejny dzień mnie olali :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 7:14 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dorota napisz pismo do administracji z żadaniem obniżenia czynszu za ten miesiąc. Niech przysla komisję,która stwierdzi brak wody. Swiadka w postaci dozorczyni masz. I dowód,że prosiłas o pomoc i zawiadamiałaś.Napisz,że wezwiesz pogotowie wod-kan na koszt administratora! :evil:
Pismo złóz na dziennik-koniecznie.!Tylko nie pisz,że prosisz -napisz,że w związku z długotrwałym brakiem wody w lokalu,żądasz bonifikaty.To skandal ,żeby tyle dni nie reagowano w zaden sposób.
Serniczek

Post » Czw lut 09, 2012 8:28 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dorotko Serniczek ma rację musisz pisać koniecznie nie będziesz przecierz płaciła za wodę, ktorej nie masz

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lut 09, 2012 8:43 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

wiecie mnie już ogarnia pusty śmiech.
Przyszła p.dozorczyni ,pyta i jak,nie ma ,dzwoni kolejny raz do administratorki ,ta podaje jej nr. telefonu na który ma dzwonić .
Dzwoni za mnie ,facet mówi byłem ,robiłem ,dzwoniłem więc ona się wkurzyła i oddała mi tel.\
!@#$%^%$# tłumaczy mi że podemną jest pustostan i tak będzie :ryk:
grzecznie podziękowałąm za info i powiedziałam drąc japę że co roku to samo ale każdego roku udaje się a im nie...że byłam ,że nikt nie dzwonił ,że jeżeli zaraz nie przyjadą i nie zrobią ściągnę tu telewizję ,opisze w gazecie ,złożę skargę do dyrekcji ZGN.
Zaraz do pani przyjedziemy .Czekam. i cała chodzę.
Co za !@#$#@!^%$#@! :evil:

Złożę skargę do dyrekcji ZGN .

smiać się czy płakać :?: :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 10:23 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

no chyba zaraz się rozpłączę,odmrozili w pustostanie ,ale u mnie nadal nie ma wody .
Zarzucili mi że pewnie wyłączyłąm centralne ,tłumacze debilom ,że tak jest co roku .
W zeszłym roku i dwa lata temu nie miałam centralnego i też zamnarzło ...że absurdem jest wyłączyć centralne w takie mrozy a ten debil patrzy na mnie i mówi noe nie wiem :evil:

bo dlaczego tam na dole jest a u mnie nie ma? nie dociera do nich że w środku w scianie nadal są rury zamarznięte ,ogrzewali pół godziny ,ogrzali część dolną ,a tą w ścianie trzeba grzać ze 3 godziny ,jak zawsze..nie on nadal nie rozumie czemu tam jest a u mnie nie ma..
nie mam siły ,beton nie fachowiec :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 10:59 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Weź mu czym przypier.... to moze do niego dotrze? Może jemu trzeba ręcznie wytłumaczyć?? :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lut 09, 2012 11:08 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

była taki moment że miałam ochotę tego typa palnąć :oops:
co to za fachowiec ????????????
nie wiem co mam teraz zrobić..
prywatnie ?
nawet nie ma takiej obcji .
z drugiej strony jak długo mogę tak żyć? :cry:
mają do mnie przyjechać o 12
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 11:17 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Płacisz czynsz i to niemały - masz prawo wymagać... No bez przesady!!
O zmnijeszenie opłat z tytułu braku wody, mam nadzieję, będziesz się starać?
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]