Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Maluch Walduś w nowym domku.
Wandzia zamówiona.
Miuti pisze:Maluch Walduś w nowym domku.
Wandzia zamówiona.
gerardbutler pisze:mrr pisze:A są gdzieś zdjęcia kotów do adopcji?
Trzeba je ogłaszać!
jakich kotow?
dwuie kocice pom szczepieniach ida do markopolo!
reszte kotow malych ma miuti !
homer zostaje u mnie .
Kinya jak mam dołaczyc ciągle zarazajacego kota do moich jeszcze nie szczepionych?-nie mam go dzie odizolowac.
Miuti pisze:U mnie:
-Pankracy
-Panterek
-Nila
-Wisienka (dzikawa)
-Wituś (jw.)
-Wandzia (jutro zmienia lokal).
Kinya pisze:gerardbutler pisze:mrr pisze:A są gdzieś zdjęcia kotów do adopcji?
Trzeba je ogłaszać!
jakich kotow?
homer zostaje u mnie .
Kinya jak mam dołaczyc ciągle zarazajacego kota do moich jeszcze nie szczepionych?-nie mam go dzie odizolowac.
A dlaczego nie jest ogłaszany? Przecież sensowniej byłoby znaleźć mu dom niż trzymać w lecznicowej klatce. Jaki jest sens zostawiać kociaka, który jest całkowicie adopcyjny? Przecież masz problem z utrzymaniem już posiadanych zwierząt.
Zdjęć kotów wciąż nie maIle ich jest, gdzie one teraz przebywają, kto je karmi, utrzymuje?
gerardbutler pisze:Kinya pisze:gerardbutler pisze:mrr pisze:A są gdzieś zdjęcia kotów do adopcji?
Trzeba je ogłaszać!
jakich kotow?
homer zostaje u mnie .
A dlaczego nie jest ogłaszany? Przecież sensowniej byłoby znaleźć mu dom niż trzymać w lecznicowej klatce. Jaki jest sens zostawiać kociaka, który jest całkowicie adopcyjny? Przecież masz problem z utrzymaniem już posiadanych zwierząt.
Zdjęć kotów wciąż nie maIle ich jest, gdzie one teraz przebywają, kto je karmi, utrzymuje?
U miuti jest 6 kotow u mikeli jeden u mnie 3 kocice od staszka szaro biala, czarno biala i ruda
prawdopodobnie jakies koty od staszka u mnie pojda do tej sasiadki co jej kicia jest bardzo chora
jaki jest sens trzymac kota wbielsku? a masz kogos kto by go wzias?
jakos jak budrysek prosila zeby go wziasc to nikt go nie chcial,tak samo jak prosilam o wziecie kotow od staszka to gdyby nie miuti to koty by wyzdychaly bo nikt nie chcial ich wziasc.........
przypominam ze dlug wlecznicy za leczenie homera wynosi jak budrysek mowila 560 zl + 57zl za surowice w medwecie
moze jakies bazarki?
u mnie tez mam dlug w wad ale to spoko jakos splace trzeba splacic w bielsku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 53 gości